Izgled Borke MIhajlović svet portal
Svet

February 24, 2024 19:30

By

Kakva transformacija: Majku Aleksandre Prijović nije briga šta će drugi reći o njenom izgledu

Izgled Borke Mihajlović izaziva veliku pažnju

Da je Aleksandra Prijović trenutno jedna od najpoželjnijih žena na Balkanu, nesumnjivo je, ali ništa manje atraktivna nije ni njena majka Borka Mihajlović, koja samo što nije zakoračila u šestu deceniju, a još uvek se može pohvaliti savršenim izgledom.

Izgled Borke Mihajlović svet portal

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Borke Mihajlović oduševljava

Pevačica Aleksandra Prijović ostvaruje svoje snove kada je karijera u pitanju, ali i sama priznaje da joj u svemu tome najviše pomažu njen suprug Filip, ali i mama Borka koja joj je oduvek bila najveća podrška.

Fotografija na kojoj Borka Mihajlović pozira sa kovrdžavom kosom, privukla je veliku pažnju na mrežama, a pored brojnih komplimenata, koje je na račun svog izgleda dobila majka Aleksandre Prijović je dobila i titulu najlepše bake u Srbiji.

Pročitajte Olivera Kovačević progovorila o diskvalifikaciji Breskvice sa Pesme za Evroviziju – Sad je sve jasno

Izgled Borke Mihajlović privlači dosta pažnje, a s obzirom da je Aleksandru rodila vrlo mlada, sa svega 22 godine, njih dve izgledaju kao sestre i svaka Borkina objava na društvenim mrežama izazove oduševljenje jer zaista izgleda predivno što se dalo videti u mnogim prilikama, među kojima je i Prijino i Filipovo venčanje, ali i krštenje malog Aleksandra.

Borka ne voli da se eksponira previše u javnosti, ali je uvek tu za svoju porodicu i čuva leđa svojoj ćerki. Ona je bila prisutna na svim njenim koncertima u Areni i čuvala je malog Aleksandra dok mu je mama pevala na velikoj bini.

Podsetimo, majka Aleksandre Prijović je nedavno na koncertu njene ćerke zapevala, a Aleksandra nije mogla sakriti iskrene emocije, a obe su se obratile publici to veče.

Pročitajte Borka posle ćerkinih koncerata spomenula Boga i pravdu – Iza Prijinog imena krije se prava istina o uspehu

“Hvala vam što ste došli da podržite moju jedinicu”, kazala je Borka, pa je počela da peva, što je publika ispratila ovacijama.

“Molim vas, najveći aplauz za moju majku! Ovo je za mene posebna noć. Ona je uvek tu. Uvek sam razmišljala u kom bi gradu mogla sa mnom da zapeva… Jako sam ponosna što je to baš ovde! Hvala ti na svemu što si mi pružila u životu”, ispričala je Aleksandra pred svima.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram