Majka Aleksandre Prijović
Svet

December 15, 2023 11:45

By

Borka posle ćerkinih koncerata spomenula Boga i pravdu: Iza Prijinog imena krije se prava istina o uspehu

Majka Aleksandre Prijović začudila objavom

Majka Aleksandre Prijović ćerki je velika podrška otkako se našla na sceni Zvezda Granda. Godinama posle, Aleksandra Prijović početkom decembra, pet noći zaredom održala je solističke koncerte u zagrebačkoj Areni, a sada se oglasila i njena majka Borka, koja joj je sve vreme pružala podršku iz publike.

Majka Aleksandre Prijović

ATA images

Majka Aleksandre Prijović bila uz nju svih pet Arena

Naime, Prija je u Zagreb otišla sa svim članovima porodice, a Borka je svoju ćerku svako veče pomno pratila iz vip dela. Samo nekoliko dana nakon njenog uspeha u Hrvatskoj, majka Aleksandre Prijović je na svom storiju objavila divan citat, koji je, kako mnogi komentarišu bio upućen upravo njenoj mezimici.

Pročitajte Pokazala dečka i sad postavlja standarde – Borka Mihajlović održala lekciju, patike su pun pogodak FOTO

– I Bog će vam kad-tad dati ono sto zaslužujete. Možda ne danas. Možda ne i sutra. Možda ćete dugo čekati. Ali, jednog dana, bićete debelo nagrađeni za vaš trud i sve ono što ste jedva preživeli – piše u citatu koji je objavila.

Majka Aleksandre Prijović

Instagram

Majka Aleksandre Prijović zaslužna je za Prijin uspeh jer je uvek verovala u nju

Podsetimo, Aleksandra se tokom treće večeri koncerta u zagrebačkoj Areni rasplakala kada se gotovo na kraju koncerta obratila Borki i tetki.

– Sad ću reći jednu stvar… Kad sam se takmičila u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me je vozila svakog vikenda na takmičenje. Žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno, dešava se da nam finansijski bude teško. A moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za takmičenje.

Pročitajte Aleksandra Prijović u Zagrebu se pojavila bez šminke – Svi u neverici gledali u njeno lice (foto)

– Hvala što ste došli iz Nemačke ovde. Vama beksrajno hvala za čast koju ste mi ukazali ovde. Želim svima vama da uvek plačete iz ovako lepih razloga i od sreće. Volim vas – rekla je Aleksandra tokom treće večeri koncerta i rasplakala publiku.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images