Dečko Prijine majke
Svet

October 2, 2023 10:15

By

Pokazala dečka i sad postavlja standarde: Borka Mihajlović održala lekciju, patike su pun pogodak FOTO

Autfit Borke Mihajlović obožavaće i mlađe i starije dame

Na treći, poslednji koncert u Štark Areni Borka Mihajlović, majka Aleksandre Prijović ponovo je došla u pratnji svog dečka Fahrudina Buljubašića. Osim savršene usklađenosti kojojm plene, Borka je ovog puta oduševila modnim odabirom a sve zbog jednog detalja…

Autfit Borke Mihajlović

ATA images

Autift Borke Mihajlović odisao je elegancijom – ponela je crno odelo ali je obuća napravila pravu pometnju. Crno bele patike u kombinaciji sa total black stajlingom dobitna je kombinacija ukoliko želite da izgledate elegantno i opušteno u isto vreme.

Pročitajte Sjajna prilika da pokaže frajera – Borka pokazala dečka na koncertu ćerke Aleksandre Prijović 

Budući da se na Prijionom koncertu i đuskalo autfit Borke Mihajlović idealan je zbog udobnosti računajući i patike u kojima je sigurno lakše plesati nekoliko sati.

Autfit Borke Mihajlović

ATA images

Majka Aleksandre Prijović sva tri koncerta ispratila je do kraja a prve večeri se i rasplakala pred kamerama…

Pročitajte Aleksandra Prijović je najveća osvetnica na estradi – Ovi ljudi su to osetili na svojoj koži

– Tresem se sva. Ovo je ogroman uspeh. Ja sam znala da će ona uspeti, to sam čekala. Ja imam verovatno veću tremu od nje. Nisam je ni videla danas. Zvala me je, pitala me je da li sam se spremila – rekla je Borka koja se na ćerkinom koncertu pojavila u društvu dugogodišnje ljubavi ali i kolege Fahrudina Buljubašića. 

Autfit Borke Mihajlović

ATA images

Podsetimo, pevačku zvezdu podržali su članovi porodice, prijatelji i brojne kolege, ali jedna od pevačici najbitnijih osoba i najveća podrška bio je suprug Filip Živojinović, kojeg ipak niko nije video među publikom. Ipak, pevačicin muž je bio na koncertu i pomno pratio i uživao u hitovima svoje supruge, ali u režiji, sa slušalicama na ušima.

On je pazio na svaki detalj i vodio računa da sve bude u savršenom redu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images