Star

15 Februar, 2021 13:11

Aleksandra Prijović otkrila: „Još uvek osećam POSLEDICE korona virusa!”

Aleksandra Prijović je prilikom gostovanja u jednoj emisiji po prvi put otvoreno govorila o svojoj borbi sa korona virusom.

Aleksandra o borbi sa korona virusom!

Naime, pevačica se požalila da još uvek oseća posledice opakog virusa i da joj se čulo ukusa i mirisa još uvek ne vraća.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Imala sam samo bol u sinusuma, čulo ukusa i mirisa mi je nestalo. Prošlo je mesec dana, ali mi se ne vraća ni ukus ni miris, čula sam i čak da se ne vraća mesec dana. Međutim, lagano se sad vraća – rekla je Aleksandra u emisiji „Premijera vikend specijal“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Ona se potom osvrnula na odnos sa sinom Aleksandrom i priznala da je „ljubomorna“ na to što on trenutno više voli da provodi vreme sa tatom Filipom.

Meni je super bilo sa sinom, iskreno. Jesam navikla da putujem deset godina, ali biće mi teško da se vratim na to. On je tatina kopija, ja ne mogu da verujem da toliko može da liči na oca. Tvrdoglav je na mene. Vezan je za oboje, a sada je naišao takav period da tatu najviše voli. Uhvati ga period da hoće samo njega, pa mene. Tu smo stalno, mada je Filip malo više zauzet, ali kad dođe, ja mogu da odem. Ljubomorna sam (smeh). Ja sam mislila da su sinovi više vezani za majke, ali to nije kod mene trenutno, moraću da rodim ćerku. Nije u planu, ali bih volela. On nema mira, živahno je dete, gledam da idemo u igraonice, da šetamo, da ne bude u kući. On je imao temperaturu, ja sam odmah pomislila da je kovid, ali vadili su mu krv, CRP je bio malo viši, upala je bila neka izgleda, ja sam se odmah uplašila, ali hvala bogu ništa – ispričala je Aleksandra.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ