Scandal

15 Aprila, 2021 13:53

Ana UDARILA Darka po džepu! Evo koliko joj DUGUJE!

Pevač Darko Lazić navodno godinama nije plaćao alimentaciju za ćerku koju je dobio u braku sa pevačicom Anom Sević, a sada je konačno otkriveno i koja suma je u pitanju.

Ana i Darko ponovo na sudu?

Prema pisanju domaćih medija, Darko Ani za alimentacije duguje čak 1,4 miliona dinara, zbog čega je Sevićeva navodno odlučila da pravdu potraži na sudu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Ana je Darku posle razvoda rekla da sam odluči koliko novca će biti dovoljno za Lorenu. On se tad pred sudom obavezao da mesečno uplaćuje Ani 58.500 dinara, odnosno 500 evra. Međutim, do današnjeg dana nije uplatio ni dinar! Ani smeta što se njen bivši hvali luksuznim životom, vozi skupe automobile i nosi brendiranu garderobu, a za ćerku ne da ni dinar! Zbog toga je rešila da ga tuži zbog duga koji je do danas narastao na 1,4 miliona dinara – priča izvor za Informer i dodaje:

Ana je Darku rekla da sudske obaveze mora da ispunjava. Krivo joj je što se Darko mesecima ne seti da pozove ćerku, a kamoli da je vidi. Lorena je poslednji poklon od oca dobila prošle godine u julu, za svoj šesti rođendan – otkrio je izvor za pomenuti medij.

FOTO: IVAN VUČICEVIC