anastasija raznatovic priznaje
Svet

April 10, 2022 19:00

By

Jelena Karleuša će izgoreti: Odgovor Anastasije Ražnatović gađa u centar i jako boli

Anastasija Ražnatović priznaje da je bilo godina kada su je napadi i vređanja u medijima veoma pogađali jer nije mogla da razume da neko može toliko da je mrzi a oči joj nije video, ali sada se to promenilo jer je zrelija i drugačije posmatra stvari:

Često pravim grešku i polazim od sebe, svojih osećanja, iskustava iako znam da to nije ispravno jer nismo svi isti. S godinama sam prosto navikla da ne možete svima ugoditi i da će uvek postojati ljudi koji vas neće voleti, kao i oni koji će vas uvek voleti bez obzira na sve.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović priznaje! Patnja nakon raskida bila je kratkog vek, spremna za novu ljubav

ATA Images

Bila najgora ili najbolja na svetu, nije važno danas. Najveća greška današnjice, a svi je pravimo, je ta da pokušavamo slepo da se dopadnemo drugima, a krajnji rezultat je uvek isti. To je nemoguće. Prema tome mislim da samo to treba prihvatiti i voziti dalje – rekla je Anastasiju u intervjuu za Story.

Na pitanje kako je reagovala na nedavnu tvrdnju koleginica da nije želela da izađe na scenu kluba jer je bilo malo publike, ona je objasnila:

Zaista se ne potresam kada me konentariše neko čije mišljenje ne poštujem, o kome ne mislim nikada i ko me životno ne zanima. Moja filozofija je da žene koje su ostvarene u svojm životima nikada neće osetiti potrebu da nekog drugog ponize ili uvrede, jer su previše zauzete sobom, svojom porodicom, prijateljima i karijerom. One neostvarene i duboko nezadovoljne uvek će za svakoga imati nešto loše da kažu. A to je već odraz njih samih i nešto čime bi trebalo da se ozbiljno pozabave.

Da podsetimo, Anastasiju je na svom Instagram profilu oplela upravo Jelena Karleuša:

Pišite o stotinama pevača koji su zaslužili da se o njima piše, koji su pokidali i napunili klubove. Ne o onima kojima pozli od 30 prodatih karata. Lako je napuniti klub u Parizu kad nastupa i Cobi isto veče – napisala je JK.