Brak Anđelke i Marko Žugića
Svet

December 29, 2022 11:47

By

Anđelka i Marko javno pokazali koliko se vole: Bilo im je suđeno da budu zajedno FOTO

Anđelka i Marko prošetali su zagrljeni ne krijući da se vole

Otkada se saynalo da je u drugom stanju i da dete čeka sa najboljim prijateljem bivšeg muža, Anđelka Prpić ne prestaje da bude glavna tema medija.

Iako lepa glumica nije želela da se oglašava na ovu temu, njen bivši muž bio je rečit, pa se čak i ponudio da bude kum novopečenom paru.

Pročitajte: Anđelkinog bivšeg muža pogodila izdaja – Ništa joj nije sveto, bio mi je prijatelj

Dečko Anđelke Prpić

Instagram

Međutim, očigledno je da glumica i njen novi dečko ne mare za Dariove prozivke, te da su rešili da se ne obaziru ni na novinske naslove, a ni na bilo čije komentare.

Anđelka i Marko više ne kriju svoju ljubav, a u to se uverila i ekipa Paparazzo lova, koja je uhvatila poznati par u opuštenoj šetnji.

Pročitajte: U zagrljaju tuđeg muža – Anđelka Prpić u društvu zgodnog beogradskog frajera FOTO

Paparazzo lov printscreen

Da su Anđelka i Marko rešeni da ne obraćaju pažnju na zlurade komentare može se jasno zaključiti po njihovim postupcima. Očigledno je da uživaju u svojoj ljubavi i srećni očekuju dolazak bebe.

Anđelka i Marko – tako je suđeno

Dečko Anđelke Prpić, s kojim čeka dete. Marko Ž, zakazao je svadbu u restoranu njenog bivšeg muža Darija Prpića. Godinu dana pre nego što su se Anđelka i Dario razveli, Marko je planirao da se oženi devojkom sa kojom je bio 11 godina u vezi.

Pročitajte: Kada te razvod promeni i više ne vladaš sobom – Anđelka Prpić u zanosu s koleginicom, pao i poljubac

Anđelkin bivši muž

Ata images

– Marko je 2019. godine želeo da napravi svadbeno veselje u Dariovom restoranu u centru grada. Žugić je pitao Prpića da mu bude kum jer se druže još iz srednjoškolskih dana. Dario je oberučke prihvatio da mu kumuje. Taman kada su sve dogovorili, Prpićev restoran je zatvorila protivpožarna inspekcija, pa su morali da otkažu veselje – započinje priču izvor blizak Anđelki i Dariju.

Marko nije želeo da odustane od venčanja, pa taman kada je trebalo da zakažu novi datum, počela je pandemija koronavirusa.

– Ubrzo su svi restorani bili zatvoreni, stupio je na snagu policijski čas, pa su Marko i njegova verenica prolongirali svadbu za neka bolja vremena. Međutim, do toga nije došlo jer se Marko zaljubio u Anđelku. Pošto nije želeo da sedi na dve stolice, odmah je ostavio tadašnju verenicu.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM