novi dečko anje mit
Svet

16 Maja, 2022 17:10

Anja Mit više ne krije u koga je zaljubljena, on je osvojio njeno srce: Kakav frajer, svi komenatrišu! (FOTO)

Novi dečko Anje Mit mesecima je misterija, a sada je glumica konačno odlučila da ga predstavi

Vest da je Anja Mit raskinula sa Lukom Vješticom pre godinu dana je odjeknula u javnosti a šta se tačno dešavalo od tog dana, nije bilo poznato. Mnogi su spekulisali o njenoj novoj ljubavi koja do pre nekog trenutka, nije bila poznata.  Sada je konačno isplivala fotografija koja otkriva kako izgleda novi dečko Anje Mit.

Pročitajte: Ana Korać se udaje! Novi dečko planira da je zaprosi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mit Anja (@anjamitofficial)

Novi dečko Anje Mit konačno poznat javnosti

Naime, Anja Mit je na svom „Instagramu“ objavila fotografiju u zagrljaju zgodnog momka, ispod koje je napisala „moj čovek“, a njen široki osmeh mnoge je naveo da protumače da je glumica ponovo zaljubljena.

Da je momak na fotografiji novi dečko Anje Mit nema sumnje, jer se još od Nove godine s vremena na vreme pojavi na fotografijama mlade glumice, koja je nedavno za „Gloriju“ otkrila da je srećno zaljubljena, ali da partnera javno retko pokazuje, prenosi „Story!“

Osvojio me je odmah i veoma sam srećna, mnogo mi je lepo s njim. Uživamo zajedno. Ne objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Screenshot