Izgled Jelene Bin Drai
Svet

December 12, 2022 18:30

By

Šokiraće vas izgled šeika Bin Draia: Supruga Jelena je sada dominantnija FOTO

Šeik Said Bin Drai u javnosti nakon dužeg vremena

Jelena Bin Drai nekadašnji misica, punih četrnaest godina živi svoju bajku u Dubaiju sa arapskim biznismenom Saidom Bin Draijem sa kojim ima četvoro dece ćerku Asju i sinove Hilala, Hamdana i malenog Rašida, kog je na svet donela prošle godine.

Ova majka i uspešna poslovna žena, na čelu je nekoliko kompanija, a na društvenim mrežama već neko vreme ona nije aktivna, pa nije iznenađujuće što je najnovija fotografija Jelene Bin Drai sa mužem sada prava senzacija.

Pročitajte: Veliki zavodnik – Jelena bin Drai je pre zgodnog šeika volela ovog poznatog sportistu (foto)

Jelena i Said bin Drai

Foto: Instagram

Naime, imajući u vidu da je svetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Kataru okupilo brojne domaće i svetske face, da posete ovaj važan događaj izuzetak nisu napravili ni misica i šeik, a fotografija Jelene Bin Drai sa mužem nakon duge četiri godine osvanula je na “Instagramu”.

Pročitajte: Brak sa šeikom na prvom ispitu – Jelena bin Drai uhvaćena s drugim FOTO

Brak Jelene i Saida bin Drai

Foto: Instagram

U društvu prijatelja među kojima i Danica Karić sa suprugom Nikolom, Jelena i bogati šeik pozirali su raspoloženi i u zagrejanoj navijačkoj atmosferi ovekovečili trenutak dok su pratili meč između Hrvatske i reprezentacije Brazila.

Pročitajte: Godinu dana od rođenja četvrtog deteta RASTALI SE Jelena i Said bin Drai – Kuma Dana Karić se oglasila na Instagramu

Ako je suditi po fotografiji, reklo bi se da se malo, ali odabrano društvo odlično zabavljalo te su usledile veoma pozitivne reakcije, a osim komentara da supružnici deluje veoma skladno te da im je očito sve potaman, posebnu pažnju privukao je i izgled nekadašnje misice koja se savršenom figurom može pohvaliti i nakon četiri porođaja, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images