Svet

16 децембра, 2022 10:15

Samo da ti čujem glas… Nastradala osoba koju je Nataša mnogo volela

Bila je to prva velika ljubav Nataše Bekvalac, ona iz osetljivih tinejdžerskih godina, koja se ne zaboravlja

On je voleo nju, ali imao je još jednu strast – moćne dvotočkaše. Nataša Bekvalac tada je imala 17 godina i već je znala da će muzika biti njena profesija, dok je njen dečko, pasionirani ljubitelj motora, uspešno studirao arhitekturu.

Pročitajte: Srce joj je ispunjeno tugom – Nataša Bekvalac konačno progovorila kako živi 

Foto: ATA images

Ceo svet je bio njihov, ceo Novi Sad ih je znao. Često su krstarili gradom na motoru. Nažalost, strast prema brzoj vožnji koštala ga je života. Da zlo bude veće, tragedija se dogodila samo nekoliko desetina metara od mesta gde se danas nalazi kafana Danila Ikodinovića „Tako je suđeno“. Očigledno je suđeno bilo i lepoj pop zvezdi da se zaljubljuje u momke koji obožavaju motore i ne znaju za strah. Ali, kada brzina i šljašteći hrom jednom uđu u krv, stvaraju posebnu vrstu zavisnosti od koje se nije lako spasiti.

Pročitajte: Tuga zakucala na vrata porodičnog doma – Nataša Bekvalac neutešna zbog onog što se desilo maloj Katji

Foto: Instagram

Iako u to vreme više nisu bili u vezi, a Nataša je uveliko snimala svoj prvi album, vrlo je teško podnela gubitak. Rana je zarasla ali ožiljak ostaje. Posvetila mu je i jednu od svojih najlepših balada – „Miris“.

Jednom prilikom, dok su još bili zajedno, Danilo Ikodinović otkrio je da su motori i brza vožnja jedino oko čega se svađao sa Natašom.

Proslavljenog vaterpolistu je upravo pad sa „jamahe“ umalo koštao života, kasnije možda i braka sa zanosnom pevačicom.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: NajŽena

FOTO: ATA images