Bivša devojka Dejana Dragojevića
Svet

March 6, 2023 15:15

By

Car poludeo od ljubomore: Aleks jednim potezom pokazala koliko pati za Dejanom FOTO

Bivša devojka Dejana Dragojevića dovodi Cara do ludila

Nedelja je omiljeni dan većine ljudi, pa tako i Zadrugara. Dok se pripremaju za večernje izbacivanje, pred sobom imaju ceo dan za uživanje i odmaranje bez ikakvih zadataka. Tako je i Aleks Nikolić uživala sa cimerkama Anđelom Đuričić i Valentinom Stanković u sobi za rehabilitaciju.

Pročitajte: Sušta suprotnost Dalili i Aleksandri – Dejan Dragojević uslikan dok se ljubi sa novom devojkom FOTO

Bivša devojka Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić

Foto: Instagram

Iako je delovalo da će se o njenoj javnoj prevari najviše pisati i pričati ove sezone, stvari su se izmenile onog trenutka kada je Zvezdan Slavnić prevario nevenčanu suprugu sa mladom Crnogorkom, a Filip Car i Aleksandra, čini se, pali su u zaborav. Bivša devojka Dejana Dragojevića javno je ostavila pobednika Zadruge 5 zbog momka koji mu je razorio i brak sa Dalilom.

Pročitajte: Zvezdan šutnuo Anđelu kao krpu, smuvao Aleks pa joj priznao da nema nikakve emocije prema Đuričićevoj VIDEO

Bivša devojka Dejana Dragojevića

Foto: ATA images

I dok su mnogi mislili da će Dragojevića ovo dotući, on je ubrzo sreću pronašao pored lepe brinete, Jovane sa kojom uskoro planira da stane na ludi kamen. Međutim, izgleda da Aleksandra nije zaboravila bivšeg dečka.

Pročitajte: Dejan Dragojević konačno progovorio o Aleksandrinim aferama – Ne znam šta da mislim, previše laži tu ima

Njenim najvernijim fanovima jedna stvar juče je zapala za oko. Naime, Aleks je obukla komplet koji je nosila dok je bila u najvećoj ljubavi sa Dejanom. Ništa tu ne bi bilo čudno da istu kombinaciju nema i Dragojević, svi dobro pamtimo fotografije sa aerodroma pred put u Egipat.

Da li je ovim potezom htela da isprovocira Filipa Cara ili jednostavno voli šareni komplet, ostaje nam da vidimo, jedno je sigurno, Car na ovo neće ostati imun.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram