Svet

May 2, 2022 16:40

By

Predviđali su im blistavu budućnost ali nije uspelo: Zašto je pukla ljubav Georgieva i fatalne brinete

Bivša devojka Vlade Georgieva bila je ova lepotica

Bivša devojka Vlade Georgieva, Andrea Mugoša, je sa pevačem za kim su uzdisale sve dame u regionu, provela svega dva meseca u emotivnoj vezi. Iako su mnogi verovali u njihovu ljubav, njihovi putevi su se raskrstili – par koji je naizgled mnogo obećavao, razočarao je javnost. Pre nego što se skrasio sa izabranicom Milicom Samardžijom, a nakon raskida od Irene Market, Vlado je ljubio atraktivnu Crnogorku, koja je očarala javnost.

Pročitajte: Vladu Georgieva žena potpuno pripitomila!

Naime, Andrea i Vlado bili su u ljubavi 2014. godine, a njihova veza, iako o njoj nije poznato previše detalja, bila je po lupom javnosti. Glumica koje se publika seća po ulozi služavke porodice Bačić u seriji „Budva na pjenu od mora“ , navodno, kako je pisao “Alo” nije mogla da podnese turbulentan način života pevača.

Pročitajte: Georgiev UNAJMIO advokate i kreće u RAT! Sve zbog BOLESNE MAJKE!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Mugosa (@andreamugosa_)

– Andrea je prva devojka s kojom se Vlado viđao nakon raskida s dugogodišnjom emotivnom partnerkom Irenom Market. Njih su upoznali prijatelji i sve je krenulo baš onako kako su oboje želeli, ali nije potrajalo. Mladoj glumici nije se svideo njegov način života, a i sve više je dolazilo do mimoilaženja stavova. Iz dana u dan to je bilo sve izraženije. Andrea je saopštila Georgievu da je najbolje da se ne viđaju, a njegov ego mu nije dozvolio da je ubeđuje u suprotno – rekao je anonimni izvor za pomenuti medij, pomenute godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Mugosa (@andreamugosa_)

Podsetimo, par se ni nakon raskida nije oglašavao za medije o svojoj vezi, te je sve i dan danas obavijeno velom misterije. Jedno je nesumnjivo- Andrea Mugoša nastavila je da pleni svojom harizom i neobičnom lepotom, a pevač se skrasio pokraj sadašnje partnerke, piše “STORY!”

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram / Bojan Vuković