Bivši muž Ane Mihajlovski
Svet

16 Avgusta, 2022 19:03

Ana Mihajlovski se vratila bivšem, dali ljubavi drugu šansu: Porodična fotografija sa sinom raspametila (foto)

Bivši muž Ane Mihajlovski uživa sinom i voditeljkom u prirodi

Iako se trudi da svoj emotivni život drži daleko od očiju javnosti, nije odolela da ne podeli njihovu zajedničku fotografiju Voditeljka Ana Mihajlovski vrele letnje dane, za razliku od brojnih kolega koji uživaju na egzotičnim destinacijama, ona provodi na planini.

Pročitajte: Ana Mihajlovski sa bivšim mužem i ćerkom na odmoru, evo šta ih je odalo (foto)

Ona i njena porodica su se prepustili avanturama i čarima koje nudi planina Durmitor, a ono što je svima zapalo za oko, jeste što je na fotografijama nastalim na ovom putovanju i njen bivši suprug Mirko Grubin. Na fotografiji koju je objavila ona i Grubin ne skidaju osmeh sa lica, te gotovo niko ne bi ni pomislio da je među njima bilo nekakvih problema. O svom emotivnom životu, Ana mudro ćuti, i ne želi da ga izlaže u javnost, te još uvek nije poznato da li je palo pomirenje, ili su ipak shvatili da dobar razvod bolje rešenje od lošeg braka.

Pročitajte: Dogovorili se: Evo kome će pripasti deca nakon razvoda Ane i Mirka Grubina

– Lepo je kad emotivni deo života nije javan. Mislim da je jako važno da ne gubimo iz vida da živimo u 21. veku. Osim što prisustvujemo pravljenju novog svetskog poretka, svedoci smo promena shvatanja pojma zajedništva. Najvažnije mi je da imam stabilnu, zdravu porodicu, a nju ne definiše bilo kakav dokument, čak ni adresa. Porodicu čine ljubav, poštovanje, posvećenost ljudima koji su njeni članovi. Mislim da sam je ja dobila posle razvoda – kazala je Ana nedavno.

Pročitajte: Ana Mihajlovski smuvala fudbalera koji je 14 godina mlađi od nje (foto)

Podsetimo, voditeljka je posle razvoda sa Grubinom, uplovila u romansu sa glumcem Vukom Kostićem, ali i ta ljubav nije dugo trajala. Ana se posle raskida povukla u ilegalu, a danas se laganim korakom vratila na male ekrane.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Instagram Screenshot