svet

17 Februar, 2020 16:00

Ana Mihajlovski i sve njene ljubavi! Ko je bolji frajer?!

 

 

Voditeljka „Pinka“ Ana Mihajlovski godinama važi za jednu od najpoželjnijih žena sa domaće javne scene. Šarmantna voditeljka još uvek nije našla muškarca svog života, iako bi mnogi rado bili sa njom, a iza sebe ima dva braka.

Mnogima zastaje dah kad se ona pojavi! Prezgodna Milica Pavlović nikoga ne ostavlja ravnodušnim u novom spotu, a pesma je već na prvo slušanje hit!

Mnogima zastaje dah kad se ona pojavi! Prezgodna Milica Pavlović nikoga ne ostavlja ravnodušnim u novom spotu, a pesma je već na prvo slušanje hit!

Luna kao biljka, Anabela pada u nesvest! Prijatelj ispričao sve o PAKLU kroz koji je Đoganijeva prošla!

Vojin Ćetković pod stresom! Nakon priče o razvodu i padanja u nesvest, bračni par rešio da se opusti!

Ana je oduvek znala da izabere!

Ana Mihajlovski se prvi put udala sa vlasnika produkcijske kuće „Emoušn“ Gorana Stamenkovića sa kojima ima ćerku Ivu. Ana je sa Goranom ostala u prijateljskim odnosima nakon razvoda, a pre nekoliko meseci su njihovm naslednicom išli na putovanje u Italiju.

Anin drugi muž bio je Mirko Grubin sa kojim ima sina Petra i ćerku Zoju. Iako su delovali srećno i ispunjeno pre dve godine rešili da se razvedu. Starateljsrtvo nad decom je pripalo majci, a Mirko ih viđa kad god poželi.

Iako se šuškalo da je Ana od Mirka nakon razvoda dobila stan ona je to demantovala.

– Stan u kojem živim sa decom sam kupila sama, na kredit koji sama i otplaćujem. Za to mogu da budem zahvalna jedino Mitrovićima, koji su mi obezbedili stalan posao i šansu da preko banke obezbedim taj stambeni kredit – rekla je ona za „Alo“ pre dve godine.

Mihajlovski je nedavno progovorila o bivšim muževima, iako retko priča o privatnom životu.

– Taj drugi brak umnogome zavisi od toga koliko ste rešili repove sa prvim brakom, a to je uglavnom nemoguće. Ako su tu deca, prvi muž je vaša porodica! Ne možete ga izbrisati gumicom jer vašem detetu treba. E to je ono što drugi brak ne može da podnese. Ne možete ni vi da podnesete dve porodice za hendlovanje, jednog bivšeg, jednog sadašnjeg, a kada vidite da vaše dete trpi onda vam nikakva ljubav ne pomaže jer dete vam je nesrećno, koga briga za brak – napisala je voditeljka na Instagramu, između ostalog.

Da li je konačno uplovila u mirnu luku?

Od kada su zajedno, Vuk Kostić i Ana Mihajlovski se retko razdvajaju, a kako smo saznali od kada je sa lepom voditeljkom, glumac se potpuno promenio.

https://www.instagram.com/p/B8i60tkn9rU/

– Njih dvoje su kao dva zaljubljena tinejdžera. Uživaju u takvoj ljubavi da se i na ulici drže za ruke, ne obraćajući pažnju na znatiželjne poglede ljudi. Vuk se toliko promenio da je postao ozbiljniji, staloženiji i da je srećan kraj Ane kao nikada do sada. Svuda idu zajedno, a odlučili su da se zajedno pojave na premijeri jedne serije da bi potvrdili njihovu vezu i u javnosti. Vuk je neko ko je vrlo temperamentan, ali mu odgovara Anina energija. Imaju ista interesovanja i poglede na svet. Imaju dosta zajedničkih crta, a ljubav prema životinjama koje Ana neguje od detinjstva, Vuka je odmah kupila, osim njene lepote na koju nije mogao da ostane imun – kaže naš izvor upućen u celu priču.

Kada su se upoznali, Vuk je znao da je Ana dama koja može da mu parira, pa su se prvo dopisivali neko vreme i na kraju izašli na večeru gde su shvatili da su jedno za drugo.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Svet

FOTO: instagram prinscreen