Dečko Tanje Savić
Svet

June 24, 2023 11:39

By

Tanja Savić zavela oženjenog pevača: Oglasila se njegova žena, pa otkrila sve detalje veze

Bivši partner Tanje Savić bio je oženjeni pevač

Na slavlju koje je pevač Emir Habibović za svoje kolege upriličio povodom krštenja deteta, među brojnim estradnim zvanicama našao i pevač Bađi, ali je zato Tanja Savić izaostala, verovatno da se ne bi srela oči u oči sa prošlošću koju želi da zaboravi. Naime, bivši partner Tanje Savić bio je upravo Bađi.

Pročitajte Sumnjalo se na trudnoću, a ispostavilo se da je ozbiljno bolesna – Tanju Savić Hitna pomoć odvezla sa nastupa 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели B A Đ I music 🎤🎵 (@badji_music)

Čak ni to što je oženjen pevačici nije smetalo, pa mu je bila ljubavnica dve godine. Sve to on je sam priznao, a u jednom intervjuu pridružila mu se i supruga Slavica koja je iz svog ugla prokomentarisala tu tajnu vezu, ali i svoju suparnicu Tanju Savić.

– Tanja je od početka znala da sam oženjen i nikada od mene nije tražila da se razvedem. Možda joj je bilo jasno da to nikada ne bih učinio. Naša veza nije imala nikakvu budućnost. Nisam joj ulivao lažnu nadu, niti davao lažna obećanja – priznao je pevač, pa nastavio:

Pročitajte Tanja Savić u alkoholu tražila spas – Crkva joj pomogla da se izvuče iz problema 

Bivši partner Tanje Savić

Foto: Ata Images

– Gotovo sve vreme koje smo proveli zajedno, bio sam u alkoholisanom stanju, tako da se mnogih stvari i ne sećam. Ono malo vremena koliko sam bio trezan, grizla me je savest. Bilo mi je žao Tanje. Nisam joj posvećivao dovoljno pažnje, ne sećam se da sam joj išta pružio – ispričao je ranije bivši partner Tanje Savić.

Priznao je da je on stavio tačku na tu vezu jer nije bilo smisla da mladu i perspektivnu devojku zadržava pored sebe. On je bio zahvalan Tanji što mu nije pravila scene, niti tražila da je izvodi i kupuje poklone, a kada se za sve saznalo njegova žena se čak javno našalila rekavši da “njenog muža ima dovoljno za obe”.

Pročitajte Njenim mukama nema kraja – Tanja Savić ozbiljno bolesna, lekari joj zabranili da peva

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели B A Đ I music 🎤🎵 (@badji_music)

Tanji se pak nikako nije dopalo što je Bađi sve ispričao za novine, bila je jako razočarana, pa od tada baš i ne želi ni da ga sretne.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM