Zdravstveno stanje Tanje Savić svet portal svet tabloid
Svet

June 16, 2023 11:45

By

Sumnjalo se na trudnoću, a ispostavilo se da je ozbiljno bolesna: Tanju Savić Hitna pomoć odvezla sa nastupa

Zdravstveno stanje Tanje Savić bilo je veoma loše

Otkada se pojavila u Zvezdama Granda, Tanja Savić važi za profesionalca posvećenog poslu koji nastupe odrađuje ma kako se tada osećao. No, zdravstveno stanje Tanje Savić u jednom trenutku bilo je toliko loše da je bila primorana da prekine nastup. Iako je publika posumnjala da joj je loše jer je u drugom stanju, ispostavilo se da je pevačica bolesna.

Pročitajte Njenim mukama nema kraja – Tanja Savić ozbiljno bolesna, lekari joj zabranili da peva

Zdravstveno stanje Tanje Savić

Ata images

– To mi se desilo prošle godine. Baš sam bila bolesna, išla sa infuzije na infuziju. Jedan nastup u Budvi nisam mogla da odradim do kraja. Prekinula sam ga 15 minuta ranije, inače bih pala. Onda je i Hitna pomoć došla u hotel, pa infuzije i svašta nešto. Nije nama lako, ono što mi pevači radimo, ne može svako. Ispred kamera je sve super, bajno i sjajno, a šta je iza kamera samo mi znamo. To su sati i sati putovanja, nekada i dani, pa prilagođavanju na drugu klimu – rekla je pevačica.

Pročitajte Tanja Savić u alkoholu tražila spas – Crkva joj pomogla da se izvuče iz problema 

Zdravstveno stanje Tanje Savić

Ata images

Zdravstveno stanje Tanje Savić sada je stabilno, a ona se trudi da svki svoj slobodan trenutak provede sa sinovima Đorđem i Maksimom, koji su, posle razvoda od Dušana Jovančevića, pripali njoj.

Pevačica priznaje da njeni sinovi slušaju trenutno popularnu muziku, dok im se neke njene stare pesme baš i ne dopadaju.

Pročitajte Vezani su za majku i ne daju je nikom – Sinovi ne prihvataju novog tatu, Tanja Savić odbila prsten 

Zdravstveno stanje Tanje Savić

Instagram

– Na novije pesme korektno reaguju, a kada čuju “Zlatnik”, kažu: “Mama, kakva ti je ovo starinska pesma?”, a ja im kažem da jeste starinska, ali da će se baš ona slušati i kada budu imali 30 godina. Oni mene doživljavaju kao mamu, a ne kao pevačicu Tanju Savić – istakla je pevačica.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM