lepa brena i mira antonovic
Svet

February 25, 2022 15:00

By

Zorica Marković brani Ilića: Mirjana je uz pomoć drugarica ulovila Miroslava, sad hoće da mu uvali dete! Potkačila i Brenu!

Od reči Zorice Marković mnogi strepe, jer ona je žena bez dlake na jeziku, pa često potkači kolege sa estrade.

Međutim, jedna je od retkih koja je stala na stranu Miroslava Ilića u slučaju suđenja sa Mirjanom Antonović, koja od pevača zahteva da prizna njenog sina Devina, tvrdeći da je njegov.

Zorica Marković

– On je brend, trebalo je ranije da se seti toga. Ne šalim se. Ima pravo na to. Je l’ može da te natera neko da budeš sa nekim sa kim nećeš? Ta Mirjana je htela da bude sa nekim ko je popularan, ulovila Miroslava, navodno, i uz pomoć drugarica, sad kao isteruje neku pravdu. Našla i da drka čoveka u nekim poznim godinama. Poznavajući Miroslava, da je sve to išlo normalnim tokom, on bi to rešio u kratkom postupku, na normalan način i imao bi sa sinom, ako je njegov, neki normalan odnos. Pogrešno mi je sve ovo u šta se sve pretvorilo. Ja iz inata posle svega ne bih radila taj DNK, posle ovoga što sam površno ispratila. I meni bi proradio inat. Stvarno su pi*ali po njemu.

S obzirom na to da je Lepa Brena jedna od najboljih prijateljica, Zorica je pominjući drugarice verovatno mislila na Brenu, koju je takođe potkačila.

– Brena pokreće proizvodnju čarapa. Brena i jeste za čarape, na kraju balade. Duge noge za igranje i plakanje. Nek se igra sa tim. Još samo da smisli suknje sa resicama i super. Ako me razumeš. Ko razume, shvatiće – rekla je Zorica.

PROČITAJTE: Tri meseca pred smrt Marinko je od supruge tražio samo jedno!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ