Bivši suprug Lepe Lukić
Svet

November 15, 2023 09:00

By

Gordana je sve oprostila: Miroslav Ilić suprugu varao sa najpopularnijom voditeljkom (foto)

Bivši suprug Lepe Lukić otkrio pravu istinu o odnosu s Mirom Antonović

Miroslav Ilić već godinama je u problemima, zbog suđenja sa Mirjanom Antonović, koja od pevača zahteva da prizna očinstvo nad njenim sinom Devinom. Ranije se govorilo da će se pored Miroslava, na sudu, po tužbi Mire Antonović, naći i Vlada Perović, njegov nekadašnji menadžer i bivši suprug Lepe Lukić. Međutim, posle ovih saznanja Perović je rekao da je u pitanju nesporazum i da ne želi da se meša u njihove stvari.

Bivši suprug Lepe Lukić

tv happy/printscreen

Bivši suprug Lepe Lukić uvređen zbog onoga što je učinila Mira 

Mira Antonović se ljuti na pogrešnu osobu jer se sa Miroslavom Ilićem nisam video petnaest godina. Zapravo, jesam sada, ali zbog ove situacije. Ja Antonovićku nisam uvredio, ali ona mene jeste vređala po Tviteru i ostalim društvenim mrežama. Ja sam samo rekao da ona nikada nije dolazila sa Miroslavom kod mene i ostajem pri tome.

Pročitajte Miroslav Ilić očajan, Brena i bivša ljubavnica smislile kako da ga unište – Mirjana me proganja decenijama

– Ja sam nju jedne noći otpratio do hotela i sa njom popio piće u hotelu, sutradan je otputovala. Miroslavu sam rekao da sam je odvezao, a on mi je odgovorio: ’Dobro si uradio, jesi bar bio sanjom?’ Na to sam mu objasnio da mene ne interesuje njegova devojka – kaže Perović.

Bivši suprug Lepe Lukić

ata images

Bivši suprug Lepe Lukić bio je diskretan kada je odnos Mire i Miroslava bio u pitanju

– Nikome nikad nisam rekao da sam bio sa njom, kao što nisam rekao da Devin nije sin Miroslava Ilić – rekao je bivši suprug Lepe Lukić i dodao:

Pročitajte Ovo je mučenje, ne možemo više ovako – Mira Antonović zgrožena Ilićevim potezom, evo šta je uradio Devinu

– Pa nisam ja lekar da znam ko je čiji sin! Ja se bavim nekretninama, radim sa Rusima, prodao sam Dugu, zatim sam otvorio Dunavski cvet, a posle toga Lakostu, radio sam sa najvećim zvezdama – Cecom, Miroslavom, Kalemberom, ja sam bio najbolji menadžer tog vremena.

Bivši suprug Lepe Lukić

ata images

Bivši suprug Lepe Lukić otkrio još nešto o Miroslavu

Miru sam upoznao preko Miroslava i kada smo jednu noć ostali do jutra u lokalu, malo smo se zapili i ja sam se džentlmenski ponudio da je odvezem u hotel, na šta je ona pristala. Tu smo popili šampanjac i ja sam otišao kući. Miroslav je tada imao mnogo flertova, kao i svaka zvezda. Ja znam da je Miroslav bežao od Mire, on se meni žalio, ali ne znam da li je spavao sa njom. Ja ću na sudu reći sve što znam – rekao je tada Vlada i otkrio kako će se još braniti od krivične tužbe:

Na sudu ću reći da je Miroslav Ilić tada u moj lokal dolazio sa Suzanom Mančić, sa kojom je i bio, a ne sa Mirom. Suzana je jedna moralna žena. To je bilo kada je Miroslav radio koncerte sa Lepom Brenom, 81., 82. i 83. Nije hteo da dovodi Suzanu kod mene u lokal, znao je da je tamo puno paparaca.

Pročitajte Miroslav Ilić kupio GROBNO mesto za sebe i ženu Gocu! Pevač ogolio dušu i rasplakao publiku!

– Imao je mnogo devojaka u to vreme, sve su padale na njegov šarm. Ne znam da li će Suzana da svedoči na sudu, nisam pričao sa Miroslavom o tome.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Iako je u svojoj autobiografiji priznala da je imala strasnu vezu sa poznatim, oženjenim muškarcem, Suzana Mančić neće biti voljna da Vladinu odbranu potvrdi na sudu. Kada smo je pozvali i zamolili je  da otkrije nešto više o aferi sa Ilićem, rekla je da ne želi da komentariše gluposti. Ipak, pre nekoliko godina javno je priznala da je o svojim oženjenim muškarcima pisala u knjizi.

Bivši suprug Lepe Lukić

Instagram

Svima sam promenila imena. Dugo sam bežala od bilo kakve veze sa oženjenim ljudima, ali kada se desilo prvi put, onda se dogodilo i drugi, treći… Iz pozicije supruge, veza sa oženjenim muškarcem je neprihvatljiva, ali iz pozicije mlade devojke, kada si u situaciji da ti neko poklanja mnogo pažnje i ljubavi, nekako ti nije strašno. Ako ćemo iskreno, muka mi je od lažnog morala.

Pročitajte Suzana Mančić iskreno o životu, usponima i padovima – Šta god da se desi, sutra je novi dan

– Mislim da nema devojke ili žene koja nije imala slično iskustvo. Po nekoj matematičkoj ravnoteži, danas je mnogo više žena nego muškaraca. Ukoliko iz muške populacije izuzmeš one koji se izjašnjavaju kao gej, prepotentne, polupotentne, samce, one koji nemaju nameru da se žene, ostaje ih veoma malo. Tu više nema mesta za moralisanje – rekla je Mančićka, pa dodala:

Bivši suprug Lepe Lukić

Ata images

– S kim da budeš ako momaka nema? Bolje i sa oženjenim nego sama… To su veze koje mogu da budu veoma lepe, strastvene, da obeleže život, ali retko koji muškarac se razveo zbog toga što je imao vezu sa strane. Neka mi oproste supruge i budu strpljive, ili neka oteraju ljubavnice. U današnje vreme muškarca ne možeš da zauzdaš, a u moje si mogao i da ih kontrolišeš. Biti sa oženjenim muškarcem nije strašno, ali takva veza nije preporučljiva – objasnila je Suzi ranije.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić