Svet

December 10, 2021 22:41

By

Bliži se finale svetskog izbora za Mis Multivers! Sara Reljić otkrila kako TAKMIČENJE izgleda!

Sara Reljić nalazi se na izboru za Miss Multivers koji se trenutno održava u Puntakani. Takmičenje je uveliko u toku, a devojke iz dvadesetak zemalja svake nedelje imaju nove izazove i takmičenja u raznim izazovima.

Sara Reljić otkrila detalje!

Dani prolaze jako brzo, imamo dosta aktivnosti. Na primer, juče smo imali jutarnje fizičke aktivnosti, zatim slikanje na jahti, a posle toga smo otišli na jedno ostrvo gde smo takođe radile editorijale. Kada smo stigli kući imali smo desetak minuta da se sredimo i posle toga smo imali video “ispovesti”. Dan je počeo oko 7 ujutru i završio oko ponoći. Od devojaka trenutno najviše se družim sa misicama Norveške i Kine. One su najspontanije i najprirodnije – kaže Sara za Svet i otkriva kakva takmičenja su do sada imali.

IQ test je prošao dobro, ali i dalje nemamo rezultate. Biznis plan sam mogla i bolje da uradim, po mom mišljenju jer nisam rekla skoro ništa od onog što sam želela, ali videćemo. Što se tiče videa za Humanitarnu akciju, izabrana sam za vođu tima i mislim da sam zajedno sa devojkama uradila veoma dobar posao. Imala sam priliku da pokažem neke od svojih sposobnosti – kaže Sara i sa nestrpljenjem očekuje veliko finale:

Finale je 21.decembra, od aktivnosti nam je ostao izazov koji se zove “last women standing”, odnosno poslednja zena na nogama, i taj izazov traje oko 8 do 9 sati gde su razne fizičke aktivnosti, zatim “boot camp” gde ćemo ići u šumu i raditi nešto kao Survivor, i na kraju je finalni šou. Što se očekivanja tiče, došla sam da se borim ali nisam 100% skoncentrisana na pobedu. Konkurencija je jaka tako da sam srećna i ako budem u top 5. I naravno,nadam se da ću stvoriti neka prijateljstva koja će trajati čitav život – zaključuje pevačica.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: PRIVATNA ARHIVA