miloš bojanić
Star

19 Novembra, 2021 18:00

Bojanić u PROBLEMU s parama! Sa ženom se PRESELIO u mali stan!

Kako bi preživeo period korone jer nema redovne nastupe, Miloš Bojanić izdaje luksuznu vilu u Sremskoj kamenici. Sa ženom Brankom preselio se u mali stan u Novom Sadu, a vilu izdaje za veselja i proslave.

Bojanić u problemu s parama!

Dok se kuća prodavala, živeli smo tamo, međutim, kada se pojavila korona, krenula je i potražnja za iznajmljivanjem kuća. Ljudi nisu mogli da izlaze i druže se, pa im je iznajmljivanje kuće za vikend bilo idealno. Tada smo Branka i ja odlučili da se preselimo u mali stan u Novom Sadu, a da vilu izdajemo. Uskoro će dve godine kako izdajem za momačke i devojačke večeri, rođendane, godišnjice… Ionako je kuća bila prevelika za nas dvoje, a ovako i lepo zaradimo, i živimo u svom stanu. Spojili smo lepo i korisno – objašnjava Miloš za Star i nastavlja:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojanic Milos (@b.bojanic)

Kod mene je sve na prodaju, samo ako se pojavi pravi kupac. Da se stvarno pojavio Sulejman Veličanstveni i ponudio dobru cenu za moju kuću u Crnoj Gori, ja bih mu je prodao. Već godinu dana renoviram to dole i biće ludilo. Šta ću kad nema nastupa kao nekad, mora od nečega i da se zaradi. Iz inostranstva više nema poziva, jedino gde pevam su neka veselja ovde u okolini i to je to – iskren je Miloš.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ