Bolest Aca Pejovića
Svet

April 9, 2023 11:15

By

Mnogo je loše, Biljana je uz njega: Aco Pejović otkazao sve nastupe, bolest ga je slomila

Bolest Aca Pejovića pevača je prikovala za krevet

Aco Pejović jedan je od najtraženijih pevača i svakog vikenda godinama unazad nastupa širom sveta. Publika ga svuda sa oduševljenjem dočeka, a on ne krije da obožava posao kojim se bavi. Najveću podršku pružaju mu supruga i tri ćerke kako u lepim, tako i u onim manje lepim trenucima.

Pročitajte: Nova borba za Biljanin život – Aco Pejović neće moći dalje bez svoje supruge

Bolest Aca Pejovića

Foto: Dino Pašalić

To se desilo pre nešto više od sedam godina kada je popularni folker naglo prekinuo turneju zbog zdravstvenih problema. Nemili događaj dogodio se tokom letnjeg perioda na crnogorskom primorju jer se iscrpeo zbog svakodnevnih nastupa i obaveza. Kako je tada rekao, pevač je toliko bilo da nije neko vreme nije mogao da ustane iz kreveta.

Pročitajte: Najtužniji Božić u domu Aca Pejovića, suza suzu stiže, porodica je uz njega

Bolest Aca Pejovića

Foto: Žarko Radovančev

Bolest Aca Pejovića prikovala ga je za krevet a čim mu je bilo bolje, hitno je otišao na odmor kako bi se oporavio od teškog perioda, a potom se vratio na scenu i ispričao sve što mu je na duši:

– Obzirom na to da sam došao s odmora, sada sam sjajno. Da ste me pitali pre petnaest dana, rekao bih da sam loše jer sam zaista bio na ivici iscrpljenosti od svirki i posla, pa sam zadnja dva nastupa morao da otkažem, bio sam slomljen – rekao je Pejović i dodao je bio toliko loše da nije ustajao iz kreveta:

Pročitajte: Tuga Aca Pejovića je nemerljiva – Moji najbliži su sa mnom

Bolest Aca Pejovića

ATA/IMAGES

– Pao sam u krevet, nisam imao snage da ustanem iz kreveta. Do te mere je to bilo, da više ni infuzije nisu pomagale. Stiglo me je, od jula do avgusta imao sam više od četrdeset nastupa. Svake godine kažem da iduće neće biti tako, ali sada obećavam da ću da povučem ručnu i da ću smanjiti to zbog sebe. Noć je ta koja odbija čoveka, povući ću ručnu – rekao je Pejović.

Inače, godinu dana pre ove situacije, Aco je preživeo jednu od najvećih drama u svom životu kada je njegova supruga Biljana Pejović doživela moždani udar tokom predavanja na jedom fakultetu, te imajući u obzir stresnu porodičnu situaciju koju je prebrodio i način života koji je vodio, ne treba da čudi što je došlo do iscrpljenosti.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Ekskluziv

FOTO: Ata images