Izgled Jelisavete Orašanin
Svet

January 22, 2023 11:15

By

Krajnje bezobrazno: Jelisaveta sa decom na odmoru, njen izgled ne prestaje da se komentariše FOTO

Izgled Jelisavete Orašanin danima je glavna tema o kojoj se priča

Jelisaveta Orašanin već nekoliko dana uživa u toplijim krajevim sa naslednicima, Petrom i Bogdanom. Popularna glumica je rešila da sa prijateljima otputuje na daleke Maldive kako bi odmorila od praznika i svih obaveza. Njen suprug, proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić zbog poslovnih obaveza nije sa njima,ali mu redovno javljaju kako se provode.

Pročitajte: Zar ovako nisko – Miloš Teodosić ostavio Jelisavetu putem poruke, glumica ne zna šta je snašlo, ŠOK

Jelisaveta koristi svaki trenutak kako bi uživala na ovoj luksuznoj destinaciji, ali i pokazala svojim fanovima kako se provodi sa sinom i ćerkom. Sada je objavila niz fotografija u mnijaturnom bikiniju i pokazala izvajano telo, isklesane trbušnjake i utegnute noge, ali u prvi plan su bile silikonske grudi koje je nedavno radila pa je izgled Jelisavete Orašanin bio na meti pozitivnih kritika njenih pratioca.

Pročitajte: Za ovo su potrebni milioni – Jelisaveta i Teo otvorili vrata luksuznog doma u Bolonji FOTO

Svi su se složili da glumica izgleda nikad bolje te da i posle dva porođaja može da se pohvali nestvarno dobrom figurom. Takođe, Orašaninova je objavila i trenutak dok se igrala sa sinom Bogdanom na plaži. Ona je pila koktel i uživala, a sin Bogdan ju je uhvatio za nogu te je umalo pala. Ovaj simpatičan prizor odševio je mnoge.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram