Miloš Teodosić ostavio Jelenu Orašanin
Svet

26 Novembra, 2022 20:00

Zar ovako nisko? Miloš Teodosić ostavio Jelisavetu putem poruke, glumica ne zna šta je snašlo, ŠOK

Miloš Teodosić ostavio Jelisavetu Orašanin putem poruke, glumica nije mogla da veruje šta se dešava

Ljubav Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića traje već šest godina, a kruna skladnog odnosa su deca, Petra i Bogdan. Ubrzo nakon upoznavanja usledilo je i venčanje, ali ono što malo ko zna jeste sam početak njihove emotivne veze.

Naime, Miloš Teodosić ostavio Jelisavetu Orašanin poslavši joj sms poruku nakon samo dva meseca ljubavi, a navodno sve je to bilo zbog glumičinog bivšeg partnera Vuka Kostića.

Pročitajte: Ovako posle estetskih korekcija izgleda Jelisaveta Orašanin – Bujno poprsje u prvom planu (foto)

Miloš Teodosić ostavio Jelisavetu Orašanin

Foto: Instagram

– Vuk je u jednoj emisiji javno priznao da se čuje sa Jelisavetom i to je Miloša iznerviralo. Preko poruka ju je napao što mu to nije rekla, već je za njihove tajne razgovore saznao iz medija. Ona mu se pravdala da je za nju veza sa Vukom Kostićem završena priča, ali to nije upalilo kod Teodosića. On smatra da nije u redu da njegova devojka bude u kontaktu sa bivšim i zato je odlučio da raskinu – kazao je tada dobro obavešteni izvor za Kurir.

Ali to nije sve. Košarkaškom asu je zasmetalo i to što si mediji vrlo brzo saznali za njihovu vezu, pa je zbog toga Miloš Teodosić ostavio Jelisavetu Orašanin.

Pomislio je da je to Jelisavetino maslo i tada su počele nesuglasice u vezi. Međutim, ne bi me iznenadilo i da se pomire. Iako se nisu čuli ni videli desetak dana, poznavajući Miloša možda se on odljuti i pruži joj još jednu šansu.

Pročitajte: Za ovo su potrebni milioni – Jelisaveta i Teo otvorili vrata luksuznog doma u Bolonji FOTO

To se i desilo ubrzo, pa su obnovili ljubav koju su vrlo brzo krunisali brakom. Od tada su uplovili u mirnu luku, i uživaju provodeći svaki slobodni trenutak zajedno sa naslednicima. Trenutno žive u Bolonji gde Miloš igra za lokalni klub, a u budućnosti planiraju povratak za Srbiju čim košarkaš završi karijeru.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram