Deca Jelisavete Orašanin svet portal svet tabloid
Svet

November 6, 2023 13:05

By

Deca Jelisavete i Tea konačno u javnosti: Sin je košarkaševa kopija, a ćerka očarava lepotom (foto)

Deca Jelisavete Orašanin bodrila tatu sa tribina

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug, košarkaš, Miloš Teodosić privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti. Zbog toga fotografije naslednika veoma retko objavljuju na drušutvenim mrežama. A, da ih ipak ne kriju dokaz je i to što su sinoć, deca Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića sa tribina pratila košarkašku utakmicu između Crvene zvezde i Budućnosti, na kojoj su zdušno navijala za tatu.

Deca Jelisavete Orašanin svet tabloid svet portal svet

Ata images

Četvorogodišnja Petra i dvogodišnji Bogdan u maminuom društvu stigli su u Štark Arenu, na utakmicu ABA lige. A, s obzirom na to da su sve vreme navijali i bili nasmejani, potpuno je jasno da su u košarkaškim halama i na tribinam na svom terenu.

Pročitajte Jelisaveta otkriva kakav joj je život bio posle svadbe s košarkašem – Njih voli više od rođenog muža

Ono što nije moglo ostati neprimećeno je i lepota malenih Teodosića. I dok Petra liči na mamu, njen mlađi brat je kopija slavnog tate Tea.

Kada je utakmica završena, u korist Crvene zvezde, u kojoj Teodosić igra od pre nekoliko meseci, Petra i Bogdan su sišli sa tribina i sa tatom proslavili još jednu pobedu.

Deca Jelisavete Orašanin svet tabloid svet portal svet

Ata images

Podsećamo, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se u junu 2017. godine. Njihova ćerkica Petra rođena je u Los Anđelesu u februaru 2019. godine, dok je sin Bogdan na svet stigao u Bolonji, u januaru 2021. Glumica je posle prve trudnoće za mediji govorila o borbi koju su ona i suprug vodili kako bi se ostvarili kao roditelji.

Pročitajte Jelisaveta Orašanin u saobraćajnoj nezgodi izgubila bebu – Bolna ispovest glumice će vas naježiti 

Više od svega želeli smo dete. Ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala. Podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster. Ali, danas imamo Petru. To je priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan – rekla je poznata glumica posle rođenja ćerke.

Deca Jelisavete Orašanin svet tabloid svet portal svet

Ata images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES