Glumica Jelisaveta Orašanin
Svet

July 22, 2023 13:00

By

Teo je ostao sam: Jelisaveta se spakovala, sama na moru zavodi frajere na plaži FOTO

Letovanje Jelisavete Orašanin ovog leta započelo je u Grčkoj

Glumica Jelisaveta Orašanin se nedavno sa porodicom vratila u Srbiju, s obzirom na to da je njen suprug Miloš Teodosić potpisao ugovor sa Crvenom Zvezdom, a sada je rešila da se počasti i odmah se pohvalila na mrežama. Naime, letovanje Jelisavete Orašanin postalo je fokus na Instagramu čim je glumica pokazala zmijsko telo.

Pročitajte: Miloš je ostavio zauvek – Jelisaveta teškog srca priznala da je KRAJ, srce joj se cepa ali drugačije nije moglo FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MINNI SWIMWEAR (@minni.swim)

Jelisaveta je objavila nekoliko fotografija u jednodelnom kupaćem kostimu, nauljila je telo, raširila noge, a zadnjica je bila u prvom planu, pa je pozadina glumice postala fokus u odnosu na letovanje Jelisavete Orašanin.

Pročitajte: Brak na klimavim nogama – Jelisaveta se usprotivila Teu, deca su ostala sa njom FOTO

Letovanje Jelisavete Orašanin

Foto: Ata Images

Na glavi je imala šešir kako bi se dodatno zaštitila od sunca, a svi su primetili da je nabacila ten. Komentari na račun njenog izgleda samo su se nizali, a svi kažu da je prava bomba, ali i da je ostavila muža, te sama pobegla da malo napuni baterije na letovanju.

Pročitajte: Sreća je sada duplo veća – Jelisaveta i Miloš Teodosić danas su podelili najlepše vesti FOTO

Letovanje Jelisavete Orašanin

Foto: Instagram

“Ova žena gori”, “prelepa”, “prezgodna”, samo su neki od komentara na račun izgleda lepe Teove žene, a on će sudeći po istima, biti valjda dovoljno mudar da joj se što pre pridruži da je ne bi ćapio neki drugi momak.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Ata Images/Printskrin/Instagram