Razvodi se Sofija Rajović
Svet

March 20, 2024 14:30

By

Sofija Rajović i Teodosić razvode se u isto vreme: Govorkanja sve jača, da li su obnovili ljubav?

Razvodi se Sofija Rajović, šta ovo bi

U jeku skandala oko razvoda Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića javnost su uzburkala nova šušukanja… Naime, svuda se priča da je okončala svoj brak i fatalna lepotica Sofija Raković. Mnogima je zapalo za oko kako ljubavne probleme imaju u isto vreme. Razvodi se Sofija Rajović vest je koja je buknula a govorkanja su sve jača, mada neosnovano…

Razvodi se Sofija Rajović

Foto: Instagram

Razvodi se Sofija Rajović u isto vreme kad i Teodosić 

Dugo se šuškalo da su glumica i sportista otpočeli romansu, ali su se oni mesecima skrivali od objektiva i svetla reflektora. Međutim, 27. juna 2015. godine Sofija je rešila da stane na put svim glasinama i objavila je njihovu zajedničku sliku na svom Instagram profilu uz opis “MI”.

Pročitajte Razišli su se bez svađe i ružnih reči, objavljeno saopštenje – Zahvalan sam Seki, ali odlučio sam da se povučem

Ali brzo su usledile nevolje u raju, jer su paparacu počeli da ih prate u stopu, a košarkaša je to posebno nerviralo.

Razvodi se Sofija Rajović

Foto: Instagram

– Milošu je zasmetalo to što se u javnosti raspreda o njihovom odnosu. Ako su krili vezu godinu dana, nije moralo ni sada da se sazna za nju. Zbog toga je rešio da raskine sa Sofijom. Ona je neutešna – rekao je za medije dobro obavešten izvor te davne 2015. godine piše Kurir.

Pročitajte Sreća je sada duplo veća – Jelisaveta i Miloš Teodosić danas su podelili najlepše vesti FOTO

Inače, Teodosića već godinama prati glas da odmah raskida vezu čim krene mnogo da se piše o njegovom ljubavnom životu. Čini se da po svaku cenu želi da sačuva svoju privatnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic)

Razvodi se Sofija Rajović, niko ne zna šta je pošlo po zlu

Sofija tada nije želela da daje izjave za medije, ali je na svojim društvenim mrežama imala zanimljivu objavu, što su mnogi protumačili da je bila upućena Teodosiću.

Pročitajte Već mesecima od braka nije ostalo ništa – Razvode se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić, evo zbog čega je sve puklo

– Naši prinčevi na belom konju su se pretvorili u uspavane lepotice, pepeljuge, snežane, ledene kraljice… Čestitam momci na uspehu – poručila je Sofija svojevremno. Inače, glumica još uvek drži zajedničku fotku sa Teodosićem na svom “Instagram” profilu, iako su i ona i sportista bili u skladnim brakovima, a njihova veza je prekinuta pre dosta godina.

Sada je isplivala vest da se razvodi se Sofija Rajović a šta je tačno pošlo po zlu u obe priče, verujemo da ćemo saznati u budućem periodu.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: Instagram