Bolest Danijele Martinović
Svet

7 Decembra, 2022 21:00

Kao da razvod nije bio dovoljan: Danijela Martinović se bori sa ozbiljnom bolešću

Bolest Danijele Martinović otkrivena dok je bila u braku

Šarmantna pop pevačica iz Splita Danijela Martinović poznata je po svojim veselim pesmama i uvek energičnim nastupima, međutim, malo ko je znao da se već nekoliko godina unazad suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima koji su joj u velikoj poremetili svakodnevnicu.

Prvi napad vertiga, snažnog poremećaja orjentacije u prostoru, imala je pre sedam godina, a čim je ispričala prijateljici kako se oseća, ona ju je ubedila da istog momenta poseti lekare koji su je, nakon pregleda, zadržali u bolnici.

Pročitajte: Duplo je mlađi od Graša – Ovaj poznati frajer je osvojio Danijelu Martinović FOTO 

Ata images

Prvi napad vertiga imala sam pre godinu dana i tri meseca – pričala je Danijela svojevremeno i objasnila kako se osećala u tom trenutku:

– To se nekako saniralo i nekako sam nastavila normalno da živim sve do trenutka kada me je u stanu u Zagrebu uhvatila slabost praćena jakom vrtoglavicom. Sve to dogodilo se dok sam bila sama kod kuće, a u prvom se trenutku nisam mogla da se setim koga bih mogla da pozovem. Ovo je vreme kada su svi na godišnjim odmorima, isključenih mobilnih telefona. Jako mi se vrtelo, imala sam osećaj kao da sve pliva oko mene. Kada se to mrvicu smirilo, setila sam se jedne prijateljice koja ove vruće dane provodi u Zagrebu. Kada sam je nazvala i rekla joj kako se osećam, istog mi je trenutka rekla da ne smemo čekati i da moramo požuriti do bolnice – ispričala je Danijela ranije.

Pročitajte: O ovome ni u ludilu nisam maštala – Danijela Martinović ogolila dušu nakon što se Petar Grašo oženio mladom lepoticom

DANIJELA MARTINOVIC

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ona je u bolničkoj postelji provela skoro tri dana, nakon čega je uspela da zamoli doktore da joj daju otpusnu listu kako bi otišla na unapred zakazani koncert gde je, prema sopstvenom priznanju, jedva stajala na nogama.

Bolest Danijele Martinović trenutno je pod kontrolom, jer se pevačica, otkada se suočila sa bolešću, pridržava saveta lekara i vodi zdrav način života.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje