Porodica Dragane Mirković
Svet

February 26, 2023 22:00

By

Ni nju nije zaobišla opaka bolest: Dragana Mirković saznala užasnu dijagnozu, porodica je uz nju

Bolest Dragane Mirković omela je pevačicu u planovima

Dragana Mirković živi život na kojem joj mnogi zavide. Ima iza sebe zavidnu karijeru, dvoje uspešne dece, i brak koji važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni. Uspeh i slava je nisu ni malo promenili, ali poslovne obaveze su joj narušile zdravstveno stanje.

Pročitajte: Sad znamo na koga su lepe Dragana i Manuela – Upoznajte majku Dragane Mirković FOTO

Bolest Dragane Mirković

Foto: Instagram

Pre nekoliko godina Dragana je otkrila da joj je štitna žlezda do te mere oštećena da će celog života morati da pije lekove. Iako su je kroz karijeru pratili uspesi, hitovi i bezuslovna ljubav publike, neminovno je bilo i stresa. Pevačica je uverena da je upravo to bio okidač za njenu bolest.

− Problem sa štitnom žlezdom nastao je zato što sam mnogo toga prećutala. Stvarno zna da bude bolno kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili odgovorite. A sve znate, i sve vam je jasno, i svi sve znaju i svi ćutimo – rekla je.

Pročitajte: Toni Bijelić se podmladio – Suprug Dragane Mirković krije tajnu mladolikosti a nije ljubav prema Dragani FOTO

Foto: ATA images

Bolest Dragane Mirković potpuno je promenila pevačicine životne navike. Pošto je poznata kao neko ko živi zdravim načinom života nije joj teško pala promena načina ishrane. A pored toga morala je da uzima i terapiju kako bi bolest držala pod kontrolom.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Ata images