saopštenje Lepe Brene
Svet

May 9, 2023 10:15

By

Bol je razara do kostiju: U domu Lepe Brene vlada muk i tišina, ovo je njeno bolno saopštenje FOTO

Bolno saopštenje Lepe Brene rasplakalo naciju

Najveća muzička balkanska diva na ovim prostorima, Lepa Brena istakla je da je veoma potresena tragičnim događajima koji su odigrali u Srbiji u prethodnom periodu.

Pročitajte Verovala mu je a on je najgnusnije ponizio – Lepa Brena umalo silovana od strane dugogodišnjeg prijatelja

saopštenje Lepe Brene

Ata images

Pevačica se oglasila preko društvenih mreža, pokazala veliku saosećajnost sa porodicama nastradalih, pa poslala snažnu poruku.

Teško nastavljamo novi dan. Tuga i saosećanje se nastavlja. Treba vratiti moral i etiku, stid i sram. Treba vratiti pamet, mudrost i poštovanje, rezultate rada, kredibilitet i dostojanstvo – napisala je Brena na Instagram profilu.

Pročitajte Rasturen san o srećnom životu – Sve tajne vile u Majamiju koju Lepa Brena i Boba prodaju

saopštenje Lepe Brene

Instagram

Podsetimo, pevačica Lepa Brena sa pravom već decenijama nosi titulu najveće jugoslovenske zvezde. Bila je prva u inovacijama kada su muzika i scenski nastupi u pitanju, a vlasnica je i brojnih rekorda.

Ona se nedavno oglasila na svom Instagram nalogu, sa je prisetila jedne uspomene od više od 30 godina. Ova objava je raznežila i njene pratioce koji su se prisetili nekog lepšeg vremena…

Pročitajte Nezapamćeni krvavi pir – U masakru u školi na Vračaru ubijena ćerka poznatog odbojkaša FOTO

saopštenje Lepe Brene

Ata images

– Bilo je to u vremenu kada je ljubav mirisala u vazduhu, tada se pesma bez stajanja čula čak 31 dan! Dragi moji, u februaru i martu 1987. godine oborili smo najveći rekord na području bivše Jugoslavije, kada smo Slatki Greh, naš tadašnji menadžer Raka Đokić i ja imali 31 uzastopni koncert na jednom mestu! I to, do tog momenta,niko nikad nije uradio. Nije neko čudo da smo pevali više dana nego Sylvie Vantan i Yves Montand u Pariskoj Olympiji, jer ipak smo mi jugosloveni živeli u jednom okruženju punom ljubavi i duše i to smo razmenjivali jedni sa drugima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić