Scandal

27 Jula, 2020 15:00

Bora Santana i Milica Kemez u PROBLEMIMA DO GUŠE! Intervenisala i POLICIJA!

Milan Milošević je u emisiji ,,Zadruga – Narod pita“ ugostio bivše zadrugare – Jovanu Tomić Matoru, Boru Santanu i Baneta Čolaka. U jednom momentu voditelj se osvrnuo na veliku neprijatnost koju je Santana doživeo zbog svoje izabranice Milice Kmez, te ga je zamolio da detaljno objasni šta se zapravo dogodilo.

BORA SANTANA: „POZVALA JE NEKOGA I REKLA DA JOJ PRETIM!”

„Kada si izašao iz Zadruge, rekao si da nećete živeti zajedno, da nema ništa od vaše veze. Sudeći po onome što si pričao sa ljudima, ti si se u velikim problemima našao sa Milicom zbog njenog stana, salona? Čak sam imao informaciju i da si policiju pozvao u Novom Sadu? ”, pitao je Milan.

„Mi smo u super odnosima, volimo se. Ona je danas bila sa mnom, trebali smo da idemo u spa centar, ali sam imao privatnu snimku. Ona ima probleme, ali ne zbog nas. Ja se ne razumem u taj posao, ona je ostavila… Sutra će ona već popričati sa advokatom, mi ćemo sve izneti u u utorak. Ja imam te snimke ovde, mi smo došli u taj salon i ta gospođa Tanja, tražili smo račune, da vidimo šta ste platili, Milica je nju ovlastila kao šefa. Ona nikakve račune nije vadila, pozvala je nekog čoveka i rekla da joj pretim, a nisam. Privatne ljude je zvala, da meni neko priđe. Ja sam samo izašao i pozvao policiju da dođu preventivno, da ne dođe do problema i fizičkog konflikta i da prijavim krađu novca. Tu je došla policija, onda je došao neki njen auto, kada su videli policiju, oni su otišli. Neću da pričam u njeno ime, kada bude popričala sa advokatom, onda ćemo. Mi ne želimo da nas neko pravi budalom i da plaćamo duplo. I sestra Mirela je poslala novac, samo da ona pokaže račune šta je platila. Ta gazdarica je rekla da nije plaćala to redovno”, objasnio je Bora i dodao:

„Ona će doći u Beograd da živimo zajedno, da li će ona nastaviti posao, da uzme novi lokal, ili u starom, pa da putuje, ja ne znam. Neću da pričam”, završio je Santana.

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)