Kebino zdravlje
Svet

9 Decembra, 2022 22:10

Sad je stvarno kraj: Olja ponovo izbacila Kebu iz kuće zbog druge žene

Brak Olje i Kebe bio je pred pucanjem

Pesme Dragana Kojića Kebe, nezaobilazne su na svim slavljima i veseljima što je i pokazatelj uspešne karijere koju je gradio tokom svih ovih godina, a osim u Srbiji i zemljama bivše Jugoslavije, on je izuzetno tražen i u Bugarskoj, te ne čudi duetska pesma koju je snimio sa bugarskom lepoticom. Kako prenose mediji, Dragan Kojić Keba i Glorija nakon uspešne saradnje provode dosta vremena zajedno, te su se i na snimanju novogodišnjeg programa kod Dragane Mirković pojavili pod ruku. Upravo zbog toga brak Olje i Kebe doveden je u pitanje.

Pročitajte: Keba u strahu za ćerku, njegove reči slamaju – Plačem za njom svakog dana, samo ja znam kako je

Ata images

Pevač se, naime, nije odvajao od mlade koleginice, i kako prenosi Paparazzo.rs, nije skidao ruke sa njenog struka. Ponosno je svima predstavio pevačicu ne sluteći da će kod kuće, sa suprugom Oljom imati veliki problem. Kada je ugledala fotke sa snimanja na kojima su Keba i Glorija, nije joj bilo svejedno.

Pročitajte: Bivša ljubavnica sve ispričala – Keba nam je pretio mafijom, kad padne u krevet setiće se Ine 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели G L O R I A ❤️🎤 (@gloria_bulgaria)

– Keba se sve vreme šepurio sa Glorijom, ali mu je koleginica došla glave. Olji se nije svidelo to kako se Keba ponašao, jer smatra da nema potrebe da se toliko grli i drži za ruke sa pevačicom kao da su u braku. Kada je došao kući, supruga mu je očitala bukvicu i rekla mu je da ako vidi još jednom slike i snimke na kojima je on toliko prisan sa bilo kojom ženom, da neće moći da spava kući i da će ga lično izbaciti – ispričao je izvor blizak Kebi, a prenosi Paparazzo.rs.

Brak Olje i Kebe pre više godina bio je u krizi zbog njegove veze sa Ljiljanom Jevremović sa kojom je dobio ćerku, koju nikada nije želeo da prizna.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: Paparazzo

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM