Žal Branke Sovrlić svet portal
Svet

December 10, 2022 15:00

By

Branka Sovrlić zabila nož u leđa najboljoj prijateljici: Njene reči Marta Savić dugo će pamtiti VIDEO

Branka Sovrlić i Marta Savić godinama su bliske prijateljice

O Marti Savić dugo nismo mogli da pročitamo ni reč. Njenu slavu, čini se preuzela je naslednica, Elena Kitić koja je veoma popularna među mlađom populacijom. Supruga Mileta Kitića, čini se povukla se sa estradnog neba, a svoje slobodno vreme najviše voli da provodi u toplijim krajevima, tačnije u Dominikanskoj republici gde je popularni par kupio ogroman dupleks.

Pročitajte: Marta Savić više ne liči na sebe – Supruga Mileta Kitića zbog plastičnih operacija postala neprepoznatljiva

Branka Sovrlić i Marta Savić

Foto: Rajko Ristić

Branka Sovrlić i Marta Savić već nekoliko decenija neguju iskreno prijateljstvo, koje je retkost na estradi. Na nedavnom prestoničkom događaju, Branka je odgovarala na pitanja novinara, a jedno od glavnih bilo je gde je i šta radi Marta Savić. Sovrlićeva je iskreno pričala o najboljoj prijateljici te otkrila da su one mnogo srećne žene s obzirom da imaju divne muževe:

– Nemamo zašto da ogovaramo muževe. Obojica su savršeni, puštaju nas da idemo i radimo šta god hoćemo. I oni su srećni što nas imaju – započela je priču pevačica pa otkrila kakva je situacija u domu Mileta Kitića i Marte Savić:

Pročitajte: Šta će Marta da kaže, Mile Kitić priznao – Ovo je prava istina o vanbračnom sinu

Branka Sovrlić i Marta Savić

Foto: Ata images

– Svi misle Marta ode na put pa je nema,ali ona ispred sebe ima laptop i samo diriguje šta i kako da se radi. Ipak Mile ne bi bio to što je ste da nema nje i znam da je mnogo voli. Sad će Mile malo da radi pa joj se pridružuje na Dominikani, ona ode tamo čim dođe loše vreme, a što i da ne ide kad imaju stan. Mile će ovde malo zaraditi parice pa će joj se pridružiti – rekla je Branka o najboljoj prijateljici.

Pročitajte: Mile Kitić i Marta Savić otpočeli su zajednički život pre više od TRI DECENIJE, a evo kako su TADA IZGLEDALI

Kako će Savićeva reagovati na ove Brankine reči s obzirom da znamo da ne voli puno da priča o privatnim stvarima u javnosti, ostaje nam da vidimo. Ali jedno je sigurno, Branka Sovrlić i Marta Savić simbol su prijateljstva na domaćoj javnoj sceni.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images