Branka Sovrlić
Svet

16 јула, 2022 20:00

Branka Sovrlić ofirala Kitića: Mile duguje Marti sve što ima

Branka Sovrlić pažljivo bira sa kim će od estradnih kolega da bude bliska, a među izabranima su Zorica Brunclik, čija je gošća bila na beogradskom koncertu, kao i Mile Kitić i Marta Savić sa kojima se na aferpartiju slatko ispričala.

Branka Sovrlić ofirala Mileta

– Kad sam u Sarajevu, svrate mi Šemsa i Hanka, a sa Martom Savić se najviše družim. Oduševljena sam i Elenom Kitić. Marta se takoreći povukla sa muzičke scene, a Elena je isplivala. Marta je dobra domaćica, sjajna žena i majka. Ona je preokupirana Miletom i Elenom, brine o svakom detalju, vodi računa o Miletovim pesma, o njegovom stajlingu, dok ćerka sama gradi svoj imidž. Marta je velikim delom zaslužna za Miletov uspeh, ona mu je izabrala hitove koje on nije hteo da otpeva. Ćerkica je od oboje nasledila talenat, završila muzičke škole, prezgodna je i slatka, prati modne trendove, ekstra peva, a i dobro je dete.

Pročitajte: Spakovala kofere i otišla: Marta uhvatila Mileta na delu, ovo su svi detalji

Ata Images

Izgleda da se i Mile slaže sa ovim da sve duguje ženi, pa je zato na Martu i prepisao svu svoju imovinu, a listu nekretnina začinio je i dupleksom na Dominikani, gde Marta provodi po nekoliko meseci godišnje. Inače, Branka Sovrlić je jedna od retkih sa estrade koja je stala u odbranu Kitića kad su svi pričali da će dobiti tamnoputog zeta jer je Elena bila u vezi s momkom crne puti.

Pročitajte: Branka Sovrlić potpuno iskrena: Neki pevači nisu brinuli o svojoj deci, pa im ona sad zagorčavaju život

Koncert Zorice Brunclik

Ata images

– Svi su joj nešto za- merali vezu sa onim njenim crncem, nešto osuđuju, a ne znaju kako je ona divno dete, povučeno i mirno. Ako Marti i Miletu ne smeta njena veza, što bi bilo kome smetalo sa kim je? Ma čim ste na vrhu, traže vam mane ruše vas – rekla je tada Branka Sovrlić, a Mile i Marta tu lojalnost nisu zaobravili – vrata njihovog doma su joj uvek otvorena.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES