Majka Željka Joksimovića svet portal svet
Svet

March 16, 2023 19:42

By

Brat Željka Joksimovića suočio se sa ozbiljnom bolešću: Postao sam neka druga osoba

Brat Željka Joksimovića otkrio s kakvom bolešću se borio

Saša Joksimović, brat popularnog pevača Željka Joksimovića, naizgled deluje kao vedra osoba, puna samopouzdanja, međutim, glumac priznaje da nije uvek bilo tako. Naime, on kaže da je u jednom periodu svog života potpuno potonuo, te da je zbog nedostatka posla izgubio samopouzdanje.

Pročitajte: Molio je za pomoć a sad je besan kao ris – Sin Saše Joksimovića doživeo nešto strašno, ovo su glumčeve poslednje reči 

Instagram

– U 2019. godini bukvalno ništa nisam radio, jeli smo paštetu da bi naš sin imao sve – rekao je glumac čija se situacija danas drastično promenila. Pre svega, kada je shvatio da je depresivan, potražio je stručnu pomoć, a onda i shvatio da “krivca” za ono što mu se dobro i loše dešava u životu, treba da potraži u sebi.

Pročitajte: Ne može da dođe sebi – Milica Milša u šoku, Saša Joksimović joj je ovo priredio FOTO

fotografija saše joksimovića

Insatgram Screenshot

– Nema logike da su svi oko mene krivi, a ja nedužan. Kada sam sa tim raščistio, postao sam neka druga osoba, bolja verzija Saše Joksimovića. Trebalo mi je vremena da izađem iz rupčage u koju sam upao i zakoračim na siguran teren, ali sada mogu samo uzbrdo –  rekao je brat Željka Joksimovića, koji je, nakon borbe sa depresijom, zakoračio u petu deceniju.

Pročitajte: Svi su mu važniji od brata – Otkrivena istina o odnosu Saše i Željka Joksimovića 

željko joksimović

Instagram

– Meni je 38. godina bila katastrofalna, u 39. mi se život preokrenuo, a 40. je nagovestila da će biti još bolja. Važno je da sam uhvatio dobar zalet – rekao je za Hello! glumac koji se nedavno našao u centru pažnje glasina da u braku sa Nevenom ima probleme. On je to oštro demantova.

Pročitajte: Radost u domu Joksimovića – Željkova ćerka Mina pomirila članove porodice, sve puca od ljubavi FOTO

fotografija saše joksimovića

Ata images

– Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko – rekao je brat Željka Joksimovića i istakao da se sa suprugom nikada ne svađa.

IZVOR: NOVOSTI MAGAZIN

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM