Brak Saše Joksimovića svet portal svet
PORODIČNI PROBLEMI

June 15, 2022 23:15

By

Svi su mu važniji od brata: Otkrivena istina o odnosu Saše i Željka Joksimovića

Rođendan Saše Joksimovića

Saša i Željko Joksimović kao i njihov odnos, već neko vreme su vodeća tema domaće javnosti. Naime, iako su nekoliko puta isticali da su njih dvojica bliski, ali da se porodično ne druže, jedan detalj ponovo je zbunio mnoge.

Rođendan Saše Joksimovića – Željko ponovo izostao

Naime, Saša Joksimović nedavno je proslavio 41. rođendan, velikom dvorišnom žurkom, na kojoj su prisustvovali brojni prijatelji, ipak, među svima njima, brata Željka nije bilo, piše Story.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saša Joksimović (@sasajoksimovic_official)

Da li je to još jedna potvrda da je odnos braće Joksimović trajno narušen, ili je Željko tog dana imao opravdane obaveze, javnosti nije poznato, pa ipak, bilo je nemoguće ne zapitati se kakav to problem imaju Saša i Željko Joksimović, kada ni Saša nije bio gost na spektakularnoj proslavi Željkovog pedesetog rođendana.

željko joskimović

Ata images

Pročitajte: Ne želim da me etiketiraju kao njegovog brata – Istina o odnosu Saše i Željka Joksimovića konačno izašla na videlo

Tim povodom, pak, Saša se oglasio:

– Hajde da jednom zauvek stavimo tačku na tu temu. Ja bih za svog brata život dao, kao što bi i on za mene. U jednom intervjuu sam rekao: „Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično“. On je prezauzet čovek, kao što sam i ja. Ne stižemo da se viđamo, ali to ne znači da se ne volimo. Na slavi smo se našli posle ko zna koliko vremena i bilo je fenomenalno. I ne znam šta je ljudima tu čudno. Pa, braća smo, pobogu – rekao je tada.

Međutim, mnogi su se zapitali kako to da je Željko veoma često viđen na žurkama svojih prijatelja, dok rođendan Saše Joksimovića propustio, pa se stiče utisak da su mu svi važniji od brata.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM