svet

30 Maja, 2020 19:00

Brena i Boba! ZAVIRITE u luksuznu karingtonku od 2 MILIONA evra!

Najveća balkanska zvezda Lepa Brena već dugi niz godina živi sa svojom porodicom u luksuznoj karingtonki novobeogradskog naselja Bežanijska kosa.

JA NEMAM DRUGI DOM…

Kuća poseduje prostrano dvorište sa velikim bazenom, ali i raskošnim letnjikovcem koji često koriste za porodična okupljanja i roštiljanje.

Na samom ulazu je urađena velika pozlaćena kapija.

A u dvorištu pored kuće je izgrađen i poseban stambeni kompleks koji Boba i Brena uglavnom koriste za proslave, a neretko posluži za tonske probe i pripreme za velike koncerte.

U samom prizemlju kuće smeštena je kuhinja, trpezarija ali i ogromna dnevna soba iz dva dela. Preovladavaju pastelni tonovi, kao i parket svetle boje.

Plafoni i zidovi su ukrašeni finim gipsanim radovima u kombinaciji sa prirodnim kamenom i mermerom.

Jedan deo dnevne sobe zauzima stilski nameštaj boje šampanjca rađen po posebnim merama i autentičnim dezenom kako bi se stopio u prstor. Poseban deo zauzuma veliki mermerni kamin, na kome svoje mesto imaju porodične slike.

Trpezarija je sačinjena od staklenog stola drvene konstrukcije i stolica punog drveta sa stilskim dezenom koji se odlično uklapa uz tepihe koje su Brena i Boba svojevremeno donosili iz Amerike. Drugi deo dnevne sobe ima potpuno drugu notu, tu se nalazi stilski nameštaj teget boje kako bi malo razbio celokupan enterijer.

Širom cele kuće dominiraju najrazličitiji detalji od mermera, drveta i stakla kao i lampe u kombinaciji sa kristalima koje je Lepa Brena donosila sa svojih turneja, ali i Boba sa svojim putovanja tokom teniske karijere.

Na drugom spratu smeštene su spavaće sobe sa zasebnim terasama. A prve komšije porodice Živojinović su Brenin dugogodišnji poslovni saradnik i kum Saša Popović kao i kolega Dragan Kojić Keba.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET! MEGAEKSKLUZIVNO! NOVAK I JELENA NISU ZAJEDNO! Sve mu se smučilo! Psihijatar otkriva: Lunino ponašanje je posledica SILOVANJA! Bekuta NA LEKOVIMA! Veljko LJUT na Bikovića!

PROČITAJTE JOŠ: Viki Miljković u OPASNOSTI! Rak je PODMUKLA BOLEST!

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić u OČAJU! Moli CECU! “Pomozi mi da VRATIM DECU!”

 

AUTOR: NIKOLINA BEŠOVIĆ / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET I INSTAGRAM