Burma Željka Joksimovića
Svet

30 Septembra, 2022 11:45

Zar ovako da je izda: Željko Joksimović skinuo burmu, sve sluti na kraj

Burma Željka Joksimovića bila je izgubljena

Pre sedam godina, mediji su je preneli informaciju da se Željko Joksimović u Banjaluci navodno pojavio bez venčanog prstena, zbog čega je prijatelje i porodicu naveo da pomisle da je stavio tačku na brak sa Jovanom. On je svoje prijatelje brzo uverio da je njegov odnos sa ženom i dalje idiličan i da je obožava kao i dan-danas kao i da burmu nije skinuo zato što je hteo, već zato što mu je sama spala dok se kupao u moru. Bila je ovo vest za pamćenje…

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović žive u vili od dva i po miliona evra – Pogledajte kako izgleda njihov dom (FOTO)

Majka Željka Joksimovića

Foto: ATA images

– Istina je da sam izgubio burmu i žao mi što se to desilo. Mogu vam reći da mi je i dalje neobično bez prstena – rekao je Joksimović ranije za Kurir.

Popularni pevač žarko je želeo da vrati burmu na svoj prst, međutim potraga je bila neuspešna te je Željko u zlatari naručio izradu iste.

Pročitajte: Željko Joksimović potpuno promenio život – Pevač progovorio o posebnom načinu ishrane koji praktikuje!

željko joskimović

Ata images

Burma Željka Joksimovića – Dokaz ljubavi sa Maldiva

Inače, Joksimović nije žalio para za burme koje su on i Jovana razmenili 20. januara 2012. godine na Maldivima, gde su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Supružnici su, kao što su mediji već pisali, pazarili prstenje od osamnaestokaratnog žutog zlata iz „Bulgarijeve“ kolekcije „Zero“, koja se radila po specijalnoj narudžbini. Za pevača ovaj komad nakita je od neprocenjive vrednosti.

Pročitajte: Željko Joksimović uhvaćen u preljubi – Strast prema njoj je presudila (foto)

Interesantno istraživanje

Istraživanje jednog engleskog osiguravajućeg društva pokazalo je da je sve više mladih parova nedugo nakon venčanja izgubi burme. Studija je pokazala da četvrtina supružnika izgubi venčani prsten u dve do tri godine nakon venčanja. Burmu najčešće nestaje mladencima, koji se još navikavaju na nju na medenom mesecu, ili zimi kada se nose rukavice, pisali su svojevremeno svi portali.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images