Cecin odgovor Arkanovoj bivšoj
Svet

12 Avgusta, 2022 15:50

Cecin odgovor se nije dugo čekao: Evo šta pevačica kaže na reči Arkanove prve žene

Cecin odgovor Arkanovoj bivšoj iznenadio je sve

Glumica Ljiljana Mijatović, prva nevenčana supruga Željka Ražnatovića Arkana, juče se, posle decenija ćutanja, prvi put oglasila i progovorila o životu sa Željkom.

Na iznenađenje svih, Ljiljana je o bivšem suprugu govorila samo u superlativu, te smo imali priliku da saznamo da je bio divan, romantičan, izuzetno pažljiv prema njoj i ćerki Anđeli

Pročitajte: Šokantna ispovest Arkanove prve žene – Moje ćerka je ostala bez nasledstva

Cecin odgovor Arkanovoj bivšoj

Printscreen

Dok je čitala sve ovo, Ceci sigurno nije bilo svejedno, međutim, svesna je da je glumica govorila istinu, jer je i ona jednom prilikom slične stvari govorila o Željku.

O njemu sam svašta čula i čitala pre poznanstva. Između ostalog, da je toliko opasan da, ne daj bože, ako ga pogledaš na način koji mu se ne dopadne, on te prvo polomi pa tek onda priča s tobom. U svom životu hrabrije stvorenje nisam srela. To je ona luda odvažnost koja prelazi u egzibicionizam. Taj čovek je sve smeo! Kako žena da ne umre za njim – rekla je posle Arkanove smrti Ceca za magazin Plejboj.

Pročitajte: O ovome je ćutala godinama – Ceca otkrila veliku tajnu o Arkanu, domaća javnost u neverici 

Cecin odgovor Arkanovoj bivšoj

printscreen

– Perfektno je govorio pet jezika, pročitao svu svetsku književnost. Bio je inteligentan tip, plus ludo hrabar, i povrh svega neviđeno nežan. To potpisuje žena koja je s njim pet godina delila i dobro i zlo. U kući je bio prava beba – rekla je tada Ceca, te se može zaključiti da se Ražnatović prema ženama zaista odnosio sa velikim poštovanjem i poklanjao im svu svoju ljubav.

 

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN