Ceca RAznatovic
IZNENAĐUJUĆE

23 Juna, 2022 20:42

Pokloni i crvene ruže: Isplivala Cecina privatna prepiska s nepoznatim muškarcem (video)

Cecina prepiska s nepoznatim muškarcem sve ostavila u čudu

Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od naših najpoznatijih pevačica, koja na estradi traje već više od tri decenije. Njena naslednica, Anastasija Ražnatović odlučila je da krene maminim stopama i za sada joj dobro ide.

Sada se, na iznenađenje svih, na TikTok-u pojavio snimak gde vidimo da pevačica bez ustručavanja odgovara svom nepoznatom obožavaocu i savetuje ga bez problema… Naime, mladiću je bila potrebna pomoć jer izlazi na svoj prvi dejt sa devojkom i nije siguran koje cveće da joj uzme, a ukoliko pogreši, može da se vadi na to da mu je baš Ceca pomogla u odabiru.

Pročitajte: Posle Arkana ovo je jedini čovek kom veruje – Ceca Ražnatović svoje tajne poverava samo njemu

Ceca i Mili: Definitivan kraj

Ata images

 

Ražnatovićevu je ovo vrlo nasmejano, pa je folk diva u svom stilu odgovorila:

– Ahahaha, buket ruža uvek prolazi, srećno!

@filipfilipovvic 🌹#fyp #foryou #foryoupage #viral #fypシ #fypシ゚viral #cecaraznatovic #dejt ♬ Fatalna ljubav – Ceca Raznatovic

Podsetimo, Svetlana kao članica žirija takmičenja „Zvezde Granda“ vredno radi sa svojim kandidatima koje priprema za veliko finale koje se bliži. Njeni polufinalisti Maja Milutinović i Alen Bajrović oduševljeni što im je baš ona mentorka, Ceca je istakla da su oni pretalentovani i da im pomaže samo oko sitnica, a onda se prisetila svojih prvih pevačkih koraka, prenosi Epsreso.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ri