Ćerka Saše Popovića
Svet

5 Oktobra, 2022 20:40

Ćerka Saše Popovića bila je nerazdvojna s ovom devojkom, a onda je novac napravio jaz između njih

Ćerka Saše Popovića, Aleksandra, oduvek je važila za divnu i primerenu devojku, a mnogi roditelji bi baš jednu takvu osobu priželjkivali za prijatelja svojoj deci.

Iako nikada nije želela da se eksponira u javnosti, njeni roditelji, Saša i Suzana, često su govorili o njoj, pa su tako jednom prilikom otkrili i da joj je najbolja drugarica Sofija, ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića.

Pročitajte: Kraljevsko plava za najsmelije – Evo koliko košta odelo koje je ponela ćerka Saše Popovića na svadbi brata Danijela (foto)

ćerka saše popovića

Ata images

‒ Aleksandra voli muziku, zna mnogo pesama i stalno nešto peva. Najbolja drugarica joj je Sofija, ćerka Željka Šašića. Spavaju jedna kraj druge, idu u isti razred, sede u istoj klupi i zajedno treniraju tenis ‒ otkrio je prvi čovek „Granda“ u intervjuu koji je dao pre nekoliko godina.

Aleksandra i Sofija su u međuvremenu stasale u devojke, pa iako su imale manje-više istu polaznu osnovu, svaka je krenula na svoju stranu. I, po svemu sudeći, odavno već nisu najbolje drugarice.

Pročitajte: Ćerka Saše Popovića napustila dva fakulteta i upisala kurs – Evo čime je odlučila da se bavi 

‒ Naša ćerka Aleksandra je jedna divna devojka koja završava IT akademiju, ima najbolju drugaricu Kaću i lep privatni život, i uvek kaže da želi da takav i ostane ‒ izjavio je Saša. Suzana Jovanović je dodala:

Vrlo je skromna, ne traži ništa. Dete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu decu. Takav je i sin, a takva je i ona.

Pročitajte: Sofija Šašić otvoreno progovorila o odnosu sa Duškom Tošićem

Rajko Ristić

S druge strane, Sofija Šašić dala je više povoda od Aleksandre da se nađe u medijima, piše Hello!. Sudeći po njenom Instagramu jasno je da uživa u putovanjima, brendiranoj garderobi i životu na „visokoj nozi“. Pisalo se i o posetama estetskih hirurzima u Turskoj, a na meti tabloida bio je i njen ljubavni život.

S obzirom na to se svaka okrenula svojim poslovnim obavezama, jasno je da je i to jedan od razloga što su se udaljile.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: HELLO!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM