Koleginice Ane Nikolić
Svet

April 23, 2023 17:30

By

Sve oči bile su uprte u nju: Vendi sa ćerkom u javnosti, Nikoleta po lepoti nadmašila i majku FOTO

Ćerka Vesne Vukelić Vendi nije krenula maminim stopama

Njeno ime i delo stalno intrigira javnost. Poznata po britkom jeziku i oštrom umu, Vesna Vukelić Vendi nikog ne ostavlja ravnodušnim. Estradna umetnica, a odnedavno i spisateljica uspešno plovi nekoliko decenija kroz šou biznis ali porodicu krije daleko od očiju javnosti.  Kako kaže, ona to to radi da bi zaštitila njihovu privatnost i želju da se medijski ne eksponiraju, te su mnogi znatiželjni da saznaju ko su i kako izgledaju suprug i ćerka Vesne Vukelić Vendi.

Pročitajte: Želele su ga mnoge, a on je izabrao Vendi – Pogledajte kakav je frajer pevačicin muž FOTO

Naime, Vesna je od 2001. godine u braku sa Branimirom Banjcem, nekada uspešnim sportistom i bivšim fudbalerom OFK Beograda. Iz velike ljubavi on su dobili prelepu ćerku Nikoletu koja poput oca ne voli da privlači pažnju u javnosti. Međutim, nedavno je napravila presedan te se pojavila na promociji maminog romana “Misterija crne žene” održanoj nedavno u Centru za kulturu i obrazovanje u Rakovici. U prvim redovima sedela je devojka božanske lepote koja je privukla sve poglede na sebe, a kasnije se doznalo da je to zapravo Vesnina naslednica koja je napravila izuzetak i pojavila se na događaju kako bi podržala majku.

Pročitajte: Vendi raskrinkala Tanju i Draška – Ona je nepismena kokoška, a on krije drugu aferu

Ćerka Vesne Vukelić Vendi

Ata images

Ćerka Vesne Vukelić Vendi je, kako su svi mogli da primete, prava lepotica, koja likom podseća na majku. Ipak, pevačica nikada nije htela njene fotografije da objavljuje na društvenim mrežama.

– Moja ćerka je zapravo moj proizvod. Da bih je zaštitila od svega, jer je ona jedna visokoumna devojčica, ja sam je sa tri i po godine dala da trenira tenis. Ona je sada teniski sudija i trenutno je na ekonomskom fakultetu, državnom – rekla je ranije Vesna.

Pročitajte: Vendi prvi put u javnosti sa ćerkom – Nikoleta očarava lepotom, a tek da vidite čime se bavi FOTO

Ćerka Vesne Vukelić Vendi

Ata images

– Ona nije želela tu praznu afirmaciju jer to silovanje društvenih mreža, ja uvek mogu da je proguram da se bavi bilo kojim javnim poslom, ali to je za mene utopija. Na taj način se dete servira kao praseća glava – rekla je Vendi jednom prilikom.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images