Modni žiri
Svet

October 20, 2023 17:45

By

Modni žiri: David Ćurčić prokomentarisao Karleušu i njen izgled, a ni ostale javne ličnosti nije poštedeo (foto)

Davidov modni žiri govori o autfitima ovih poznatih ličnosti

Modni žiri

Modni kreator i kritičar: DAVID ĆURČIĆ
Instagram: https://www.instagram.com/david.curcic/

Oku modnog kreatora i kritičara Davida Ćurčića, nijedan detalj, kada je stajling poznatih ličnosti, u pitanju ne promiče, bilo da je dobro ili loše, ovaj strog, ali i pravedan kritičar nikoga neće ostaviti neocenjenim. U našoj rubrici Modni žiri koja će ubuduće biti redovna, ovaj put ocenjivao je Jelenu Karleušu, Marinu Visković, Stevana Radivojevića, Džejlu Ramović i Slobu Vasića i njegovu suprugu.

Modni žiri

Rajko Ristić

Modni žiri u kome David ni ovog puta nije štedeo poznate, evo šta je rekao za Karleušu

Marina Visković i Stevan Radivojević

Šta reći za Marinu, ona izgleda brutalno! Jedna je od retkih pevačica koja i sama ume da se obuče odlično, dakle ima stila, ali i ljudi koji rade sa njom oblače je vrhunski, želim joj velike uspehe, jer to zaslužuje! Nego, zašto je izašla sa štrumpfom? Jel to bila neka nova premijera štrumpfova?! Stevan mi je u istoj ravni sa Adaktarom, ukus oblačenja im je isti, odnosno neukus, po tome ih prepoznajem.

Modni žiri

Rajko Ristić

Jelena Karleuša 

Karleuša nikada bolje nije izgledala i to je evidentno. Nedostajala su mi njena “high fashion” izdanja, ona je rodjena za D&G i YSL, čije komade i nosi ovde. Ona je žena koja odlično izgleda i u provokativnijim, ali i elegantnijim izdanjima, to je retkost, ona može da nosi sve i uvek sam poštovao njen prepoznatljivi imidž.

Pročitajte Modni komentator David ni ovoga puta nije štedeo dame – Anastasija, kakav je to nos

Takođe bih pohvalio i njenog frizera Dimitrija i šminkera Vurdelju, JK se vratila u velikom stilu i po ko zna koji put pokazala zašto je na vrhu.

Modni žiri

Rajko Ristić

Modni žiri u kome David ni ovog puta nije štedeo poznate, kreator isproziova suprugu Slobe Vasića

Džejla

Anđeo ili dama, ne znam u koju grupu bih svrstao Džejlu. Ima tako dobra modna izdanja, ovo je jedno od boljih, možda i najbolje. Kombinacija koju ovde nosi je potpuno pogodjena, boja, detalji, kroj, sve!

Pročitajte Modni žiri – David Ćurčić ni ovog puta nije štedeo poznate, Suzanu Jovanović žestoko iskritikovao (foto)

Ja joj predviđam i želim, blistavu karijeru, pa i po neki skandal, mora malo i toga. Šalu na stranu, mnogo mi se svidja to što je snimila pesmu za “generaciju Zed” , to je kockica koja joj je falila da se nadje u centru pažnje i da svakako zadobije mladju publiku.

Modni žiri

Rajko Ristić

Sloba Vasić i supruga 

Oni su usklađeni, usklađeni su po neukusu! Za Slobu mogu da razumem, krupan je čovek, ali njegova supruga, šta je ovo?! Ja se iznova pitam, da li žene toliko nemaju stila, ili one žive u uverenju da je ovo ok? Kikice, nakit, torbica?! Kao da je uzela stvari iz ormara Tanje Savić. Lepa je i zgodna, šteta…

AUTOR: SVET

IZVOR: David Ćuričić

FOTO: ATA images