Deca Dragane Mirković
Svet

15 Avgusta, 2022 22:41

Dragana je tvdila da se njena deca neizmerno vole i slažu, a sada je isplivala istina o njihovom odnosu

Deca Dragane Mirković ne kriju koliko se vole

Folk diva Dragana Mirković uvek je sa radošću govorila o svojoj decu, koja su sve do skoro, za javnost bila potpuna misterija. Niko nije znao kako izgledaju, a o tome čime se bave i šta ih u životu zanima znalo se tek toliko koliko je pevačica želela da otkrije.

Tako je jednom prilikom otkrila da Marko voli automobile, dok je Manuela mila i draga devojka, koju njeni prijatelji zovu devojka sa najlepšim očima.

Pročitajte: Pevačica puca od ponosa – Dragana Mirković prvi put na koncertu sa sinom (foto i video) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

Isticala je da su skromni, te da su odlučili da sami, bez njene i Tonijeve pomoći grade karijere.

– Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u „Ricu“ ‒ rekla je Dragana jednom prilikom.

Mnogi su, kako je to i svojstveno našim ljudima, posumnjali u Draganine reči, međutim, kada su Manuela i Marko odlučili da otvore Instagram profile i prikažu se javnosti, nastalo je oduševljenje.

Pročitajte: Do sada ste ga samo gledali, a sad je odlučio i da progovori – Sin Dragane Mirković otkrio neke stvari o sebi i slavnoj majci 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ❥ M A N U E L A (@manubijelic)

Ono što su svi odmah uočili je njihova lepota, a potom da su oni kao i svi ostali normalni, mladi ljudi, da vole izlaske, putovanja…

A, ono što je svima zapalo za oko je to da deca Dragane Mirković ni na jednoj od fotografija ne ističu to koliko su zaista bogati, što je svojstveno potomcima brojnih poznatih ličnosti.

Ipak, ono što je posebno oduševilo je to koliko se svi u porodici Bijelić vole i poštuju, te koliko su ponosni jedni na druge. A, to smo upravo saznali od Marka, koji je na svom Instagram profilu istakao da je beskrajno ponosan na svoju majku, te da njegova sestra, za razliku od njega, divno peva.

Deca Dragane Mirković

Manuela mu se zbog toga javno zahvalila.

Marko je i ranije objave posvećivao sestri, povodom rođendana, povodom diplomskog…

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM