dedu Ivana Ivanović napao duševni bolesnik
Star

9 Aprila, 2022 11:00

Porodična tragedija popularnog voditelja: I on je napadnut na ulici, ali nije preživeo

Dedu Ivana Ivanovića, napao duševni bolesnika kao i Snežanu Dakić, ali on nije preživeo!

Poznata voditeljka Snežana Dakić oporavlja se od povreda glave zadobijenih udarcem granitnom kockom koje joj je nanela nepoznata osoba nasred ulice samo zato što ju je iznervirao njen parfem.

Ona je veoma uplašena i zabrinuta što takav jeziv napad može da se desi i da niko ne odgovara, ali još strašnije  doživeo je njen kolega voditelj Ivan Ivanović koji je na sličan način izgubio člana porodice – dedu Ivana Ivanovića je na ulici iz čista mira ubio duševni bolesnik.

Pročitajte: Dedu Ivana Ivanovića pretako duševni bolesnik! Voditelj se seti tužnog događa i u srećnim trenutcima!

 Ivan Ivanovic

ATA Images

Šta se desilo popularni voditelj je ispričao u emisiji „Iz profila“. Kako je rekao, tokom rata u Bosni duševna bolnica na Romaniji ostala otvorena i jedan od pacijenata se našao u Beogradu.

Bio je jedan utorak, šest i petnaest ujutru, koliko se sećam. Pošto je bio pekar, deda je ustajao rano i uobičajeno je otišao da kupi novine čim se otvore trafike. Taj tip ga je pitao: „Čiča, je l‘ si ti Srbin?“, deda je rekao: „Jesam.“ E, tada mu se taj čovek iz čista mira obratio: „Danas moram da ubijem nekog Srbina“, nakon čega je uzeo dedin štap i njime ga prebio – seća se Ivanović.

Deda je stvarno bio fizički jak i preživeo je te batine. Još nekih godinu dana proveo je po raznim bolnicama u pokušaju da se oporavi. Nažalost, nije uspeo u tome. Jednog dana se predao. To je za mene bilo strašno. Mnogo teško sam to podneo. U stvari, način na koji je on otišao za mene je bio neprihvatljiv. Nekako mi nije išao uz njega. Znam da sam uvek posle tog incidenta razmišljao: Pa deda je mogao da kaže: „Nisam Srbin, ja sam Crnogorac“ i verovatno se ništa ne bi dogodio – ispričao je u pomenutoj emisiji Ivan Ivanović.

FOTO: ATA IMAGES