dalila i dejan napuštaju zadrugu
Star

2 Decembra, 2021 12:20

Dejan HOĆE da izludi Dalilu! Vraća joj istom merom, ona doživela nervni slom!

Prema poslednjim sukobima bivših supružnika Dragojević, sve ukazuje da Dejan hoće da izludi Dalilu! Dalila je nekoliko nervnih slomova kada je shatila da je Dejan počeo da se zbližava sa Martinom. Njih dvoje su ušli u sukob u pušaonici, a onda i u garderoberi,

Dejan HOĆE da izludi Dalilu!

Dalila je ponovo napala Dejana, štipala i vukla za uši, a onda je obezbeđenje reagovalo, a ona je završila u suzama. Prethodno je vršitala i lomila sve po imanju u Šimanovcima, čak je i htela da pobegne iz rijalitija kako ne bi slučajno videla Dejana u zagrljaju druge Zadrugarke.

Dejan Dragojevic

Rajko Ristić

Dalila je upala u pušionicu za Dejanom i počela da mu preti i zabranjuje da se muva sa ostalim devojkama, a sve nakon što se povela priča o raskidu Miljane i Lazara. Ona je krenula da se kači za njega, a on je pokušao da se otrgne. Naime, Dalila mu je pretila i upozoravala ga da ne sme biti ni sa jednom devojkom posle nje i da takve scene ne želi gledati, dok se on trudio da je ignoriše, iako je bio zatvoren u pušionici sa pomahnitalom Dalilom.

Vidi, naš brak je bio cigareta, a ti si uradila ovako – rekao je Dejan i bacio cigaretu.

Sukob se nastavio, kada je Dejan otvoreno otkrio svoj plan i kako planira da izludi bivšu ženu.

Ti ćeš sa nekim? – pitala je Dalila.

Hoću. Da, na tvoje oči. Nemam tebi šta da radim, ti si sa mnom završila – rekao je on.

To ćeš da radiš? – pitala je ona.

Je l’ to bilo loše? Eno ti je sreća na ugaonoj – dodao je Dejan.

Nećeš biti nikad ni sa kim – siktala je Dalila.

dalilina najveća tajna

Bojan Vuković

Podsetimo, pre ove svađa Dalila je doživela nervni slom, totalno je poludela kada je shatila da je Dejan počeo da se zbližava sa Martinom. Ona je počela da histeriše, lomi po rijalitiju i preti da će pobiti sve i napraviti masakr ukoliko je ne puste da izađe iz “Zadruge”.

Pusti me, pusti me, pusti me! Hoću da idem kući odavde! Momentano da me pustite, ubiću nekog. Odmah! – vikala je Dalila dok su zadugarici i pripadnici obezbeđenja pokušavali da je smire.

Sklonite se, hoću kući. Sklonite se od mene. Neću ostati odve ni sekunde. Ukoliko me ostavite ovde, ubiću nekog ovde.

Kada se malo smirila, Dalila je počela da objašnjava zbog čega je poludela:

– Jesam luda, e sad ću biti luda do kraja. Čupa me obezeđenje ko da sam ja nekog ubila. Ako me ne puste, ja ću napraviti masakr! Tu će (Dejan) da mi priča o emocijama, a ovako će da radi druge stvari. Reši se mene pi*do, pa pravi nov priču. A ne preko mojih leđa. Preko mojih leđa ćeš se vaćariti, a za stolom ćeš pričati da sam ja ta koja radi sve loše. Od mene pravi najgoru. Umesto da kaže; ova ku*vetina me ne zanima od kada kada je uradila to, to i to. Kraj! Ideš dalje. A ne pričaš o svojim osećanjima.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ