ražnatovići
Scandal

25 Aprila, 2022 12:11

Anastasijin bivši više ne samuje: Đorđe u društvu Ražnatovićkine dvojnice

Đorđe Kuljić uhvaćen u društvu lepotica

Bivši dečko Anastasije Ražnatović, Đorđe Kuljić, posle dugogodišnje veze sa pevačicom, sudeći po fotografijama sa Serbia opena, preboleo je raskid i krenuo dalje.

Pročitajte: Đorđe Kuljić se rešio stvari koje ga podsećaju na Anastasiju: Evo kako sada izgleda stan u kome su živeli (FOTO)

Naime, biznismen je „uhvaćen“ na tribinama sa izvesnim lepoticama. Bivši dečko Anastasije Ražnatović našao se u loži na teniskom turniru „Serbia Open“ , koji se održao u Beogradu, a sudeći po fotografiji koja se pojavila, društvo su mu pravile devojke nepoznate javnosti.

Đorđe Kuljić

Đorđe Kuljić preboleo Anastasiju

S obzirom na to da se od ćerke Svetlane Ražnatović rastao tek nedavno, čini se da Kuljić ne očajava, već se vratio momačkom životu, a ovaj put bio je u zanimljivom društvu. Ono što su mnogi primetili, da jedna devojka mnogo podseća na Anastasiju.

anastasija

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, Kuljić i Ražnatovićeva stavili su tačku na svoju petogodišnju vezu pre nešto više od 2 meseca, a mlada pevačica uplovila je u romansu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, dok nije poznato da li je i biznismen pronašao novu ljubav.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN