dragana mirković
Svet

15 Maja, 2022 15:00

Dragana Mirković pokorila Sofiju, fanovi joj priredili neverovatno iznenađenje (foto)

Da popularnost Dragane Mirković ne poznaje granice kada je region u pitanju još jednom je potvrđeno kada je za vikend oborila rekord posete u jednom od najpopularnijih i najluksuznijih klubova u Sofiji.

Dragana Mirković pokorila Sofiju

Iako spada u najveće klubove u Bugarskoj, za koncert folk carice karte su se rasprodale nedeljama pre događaja, a Dragana je pokazala da joj nema ravne kada je provod u pitanju pa je više od tri sata pevala napravivši svoj nastup događajem koji će se dugo pamtiti i prepričavati.

Pročitajte: Nije znala šta je snašlo! Dragana Mirković održala spektakularan koncert, fanovi joj ovo priredili (foto)

dragana mirković

A da ona ima, osim po fantastičnoj atmosferi, još po čemu da se seća koncerta postarali su se njeni fanovi koji su joj pre koncerta doneli na poklon mikrofon optočen „svarovski“ kristalima.

dragana mirković

– U Bugarskoj zaista imam vatrene obožavaoce i svaki put me iznenade zanimljivim i originalnim poklonima. Presrećna sam zbog njihove pažnje, kao i zbog poštovanja koje dobijam od kolega iz Bugarske , naročito me je oduševila jedna od njihovih najvećih zvezda Gloria koja ni novoga puta nije propustila da dođe na moj koncert – rekla je Dragana posle koncerta.

dragana mirković

dragana mirković

FOTO: PRIVATNA ARHIVA