luna đogani
Svet

24 Aprila, 2022 16:00

Njegova je poslednja! Luna okačila mikrofon o klin, Marko joj zabranio da peva

Karijera Lune Đogani je završena

Luna Đogani okačila je mikrofon o klin i nema nameru da se vraća muzičkoj karijeri. Umesto toga planira da se sa suprugom Markom Miljkovićem posveti drugom biznisu.

Pročitajte: Luna i Marko zaradili samo od jednog videa 5 hiljada evra! Mia im u tome pomogla!

-Luna ima spremne pesme još od ranije, ali sada nije raspoložena da snima i bavi se muzikom. Sa Markom ima top razrađen jutjub kanal, odlične posete, brojne preglede, od toga baš lepo zarađuju. Što bi se cimala, putovala, išla na nastupe? Ovako, snima se sa Markom, često na klipovima bude i njihova ćerka, dele sa fanovima svoju svakodnevicu i tako tome zarađuju. Ima li šta lepše od toga. Njih dvoje imaju razne planove kada je taj digitalni biznis u pitanju,
proširiće sadržaj, tako da za njih nema zime. Možda jednog dana ponovo da zapeva, ali sada to ne planira – rekao je izvor za Svet.

Karijera Lune Đogani – pauza ili definitivan kraj?

karijera lune đogani

Foto: Rajko Ristić

Priču o kraju muzičke karijere potvrdila je i sama Luna.

-Muzika nije nešto čime bih se bavila, ne vidim sebe mnogo u tome. U tom trenutku kada sam snimala pesme i kada sam ulagala u to, mislila sam da je to neki moj put i slušala sam svoje srce. Ovog trenutka se ne osećam tako, već sam
našla neki svoj drugi put. Za sada neću, ali ostavljam budućnosti da kaže svoje – priznala je Luna, ali neki iz njenog okruženja misle da se Luna povinovala Markovom stavu.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić