Duško Tošić u Beogradu
Svet

November 14, 2023 11:42

By

Duško stigao u Srbiju samo zbog nje: Tošić u društvu prelepe crnke, sušta je suprotnost Jeleni (foto)

Duško Tošić u Beogradu ponovo viđen na reviji Bate Spasojevića

Kreator Bata Spasojevic je u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt predstavio je sinoć na modnoj reviji pod nazivom Diva & Super Star kolekciju za jesen/zimu 2023/2024. Tim povodom imali smo priliku da vidimo mnoga poznata imena koja su došla da ispoštuju Batu i uživaju u njegovim kreacijama. Isto veče, na istom mestu, Duško Tošić u Beogradu bio je najkomentarisanija ličnost jer je posle dužeg vremena ponovo viđen u prestonici.

Duško Tošić u Beogradu

ATA images

Duško Tošić u Beogradu

ATA images

Duško Tošić u Beogradu na reviji Bate Spasojevića

Duško Tošić je ove spektakularne večeri bio u društvu prijatelja i kolege, ali je ipak izabrao mesto pored zanosne crnke koja se ove večeri zabavljala u društvu Ivane Boom Nikolić, bivše Uragankne.

Pročitajte Neki su se džaba radovali – Jelena Karleuša otkrila šta se dešava u njenom i Duškovom braku

Evidentno je da prelepa dama nije bila u društvu Karleušinog supruga budući da je sve vreme bila okrenuta leđima.  Budući da ga skoro pa nikad ne viđamo u društvu Jelene Karleuša ili bilo koje druge ženske osobe, njegov svaki korak pomno je praćen ne bi li se uhvatio kadar koji bi javnosti otkrio nove detalje braka Karleuša i Tošića.

Duško Tošić u Beogradu

ATA images

Duško Tošić u Beogradu

ATA images

I ne tako davno, Duško Tošić povezivan je sa Inom Gardijan u čijem je društvu ranije i viđen. Taman kada je javnost pomislila da Tošić ima novu devojku, Jelena je to strogo demantovala.

Duško Tošić u Beogradu poslednji put viđen na rođendanu Atine i Nike

Da lepa reč i gvozdena vrata otvara uverili smo se ponovo po ko zna koji put. Jelena Karleuša i Duško Tošić zajedno su organizovali spektakularnu rođendansku proslavu svojim ćerkama Atini i Niki  i to samo par dana nakon javnog sukoba.

Iako je samo dan pred rođendan sukob bračnog para Karleuša – Tošić bio tema svih medija, oni su pokazali da su i dalje porodica i da im ništa nije važnije od sreće njihovih devojčica.

Duško Tošić u Beogradu

Story Arhiva

Jelena Karleuša i Duško Tošić bili su elegantno odeveni i sa osmehom na licu pozirali su sa svojim ćerkama ekskluzivno je  tada objavio STORY portal

Atmofera je bila savršena, devojčice su bile raspoložene a roditelji konačno u ljubavi i srećni nakon mnogo vremena. Ovaj prizor pokazao je da su uspeli na putu roditeljstva…

Duško Tošić u Beogradu

Story Arhiva

Duško Tošić u Beogradu

Story Arhiva

PRIVATNA ARHIVA / STORY

Pored njihovih drugarica, na proslavi, koja je održana na vrhu luksuznog beogradskog hotela, prisustvovali su i porodični prijatelji Jelene i Duška a ovo je bio poslednji put kada smo Duška videli u društvu supruge Jelene Karleuše…

Duško Tošić u Beogradu viđen je na reviji a u galeriji portala Svet pogledajte koje još prisustvovao ovom događaju:

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images