Skinuo se Duško Tošić
Svet

6 септембра, 2023 10:18

By

Nakon ispovesti koja je potresla javnost, kucnulo vreme za rastanak: Tošić proveo noć u Beogradu, evo i sa kim FOTO

Duško Tošić u Beogradu evo i kojim povodom

Nakon što je portal Story objavio važno priznanje Jelene Karleuša i nakon što je rečenica „on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška“ protresla javnost stiglo je nešto poptuno neočekivano.

Pročitajte Duško je definitivno njena prošlost – Ovaj stariji, bogati muškarac je postao centar Jeleninog sveta FOTO 

Duško Tošić u Beogradu

Duško Tošić koji inače živi na relaciji Turska-Srbija sinoć je viđen na prestižnom događaju u Beogradu. Niame, Tošić je prisustvovao gala skupu na Belom dvoru gde je predstavljen projekat King’s Circle Residences koji kompanija Maison Royale, čiji je jedan od vlasnika Dejan Stanković…

Ovom prilikom, Duško Tošić u Beogradu ležerno je prošetao crvenim tepihom a cele večeri uživao je u društvu prijatelja s kojim je i pristigao na prestižni događaj. Javnost nije odolela a da ne prokomnetariše da bez obzira na situaciju na Jeleninu promociju nije došao niti je podržao iako su ćerke bile uz nju…

Pročitajte JK napravila promociju kakvu Srbija ne pamti – Ovog muškarca niko nije očekivao, a ipak je došao 

Duško Tošić u Beogradu

Podsetimo se, pop diva Jelena Karleuša u žiži je javnosti otkad su početkom avgusta izašli njeni albumi „Alfa“ i „Omega“. Poneseni novim pesmama koje ne prestaju da se komentarišu, ljudi su prestali da se zanimaju da njen privatni život, koji do sada bio glavna tema, pa je njen odnos s Duškom, bar na neko vreme, pao u drugi plan.

Ipak u intervjuu za Story Jelena je iskreno rekla:

– Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma „Minut“ na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom – navela je između ostalog JK.

Pročitajte Najemotivnija pesma i Karleušino priznanje nakon promocije – Evo da li je Tošić i dalje njen suprug 

Duško Tošić u Beogradu

Posmatrajući Duška na ovim slikama na njegovom licu vidi se ravnodušnost a budući da se nikad ne oglašava ili to radi isključivo samo preko advokata, prisustvo na ovom događaju reklo je ipak mnogo toga.

Pročitajte Poslednji snimak Karleuše i Duška isplivao u javnost – Sve je već jasno 

Duško Tošić u Beogradu

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images